Szukaj
no to zes sie nawycinal w PSie..
zaczne moze od numeru 2.. troche przeszkadza mi Marty lewa noga.. jest troche zbyt "en face".. wolałbym zobaczyć zarys łydki... czy kawałek obcasu.. wyszla tez troche demonicznie.. (marta nie noga) Ciales do kwadratu specjalnie czy cos ci wpadlo w kadr?
Jedynka fajny ciasny kadr.. choc pewnie pojawia sie glosy ze raczki i kapelusz sciety.. troche przeszkadzaja cienie w oczodołach... ale w tym wypadku ciezko bylo z tym walczyc..
ale ja sie dzisiaj czepiam..
dopiero wstalem..
KamasH
p.s jakbys mogl podeslac mi email do dziewczynek to bym wyslal jakies zdjecie.. dzieki
2 RewelaCJA !!!!! PODOBA MI SIE BARDZO !!!
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
Cos mi ostatnio bardziej kwadrat pasuje...Zamieszczone przez Kamash
Czepiac sie czepiac... po to sie tutaj wystawiamZamieszczone przez Kamash
![]()
regulamin
w dobra strone idzieszCos mi ostatnio bardziej kwadrat pasuje...jezcze chwila i zacznesz sie rozgladac za jakas srednia kwadratowa puszka :0 drugie foto bardzo fajne
żadnego zdjęcia z cygarem? zawiodłem się2gie mi się podoba, w kolorze nie wygląda lepiej? Chociaż w kolorze pewnie nie będzie tej 'demoniczności'. Za Kamashem cienie, a dorzucę jeszcze za ostre wycięcie nóg na 2ce (a w zasadzie butów). Szczególnie prawy but. (wygląda jakby była zawieszona w powietrzu). Ale strasznej pierdoły się czepiam
![]()
![]()
...a ja się nie boję, zawsze robię swoje
Jakis czas temu nawet myslalem o psix'ieZamieszczone przez sailor
Mstr - a ty kiedy cos wrzucisz z warsztatow? Rozumiem, ze cygara beda![]()
regulamin
Cygara będą, jasna sprawaZamieszczone przez FunBoy
Wrzucę swoje warsztatowe 'dzieła' w niedzielę, bo dopiero w weekend będę dłużej w domu. W pracy mam niestety kiepski (nieskalibrowany) monitor. Część backstage'ową podczepię pod twój wątek, jeśli pozwolisz
![]()
...a ja się nie boję, zawsze robię swoje
Wrzucaj, wrzucaj - nie bedziemy sie rozdrabniacZamieszczone przez mstr
w koncu to jedne warsztaty byly
![]()
regulamin
nr 2 bomba. ale ladnie swiatelko, spot z gory a z tylu jak to roezgrane bylo ? No ale mi sie podoba to foto.. fiu fiu.. przepraszam za ekspresje ale nie moglem sie powstrzymac , chociaz wiem ze pogwizdywanie w dobrym towarzystwie nie jest rowniez w dobrym tonie![]()
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
Skontaktuj się z nami