Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12
    Motorniczy
    Gość

Domyślnie Troyes - Francja

Może troszkę i ja coś pokażę . Zdjęcia robione we Francji a dokładniej w Troyes kilka lat temu na materiałach negatywowych przeterminowanych z użyciem filtrów Cokin na niektórych ujęciach - w tym wypadku tylko na jednym . Stare dobre czasy "analogowej" zabawy w barwy i kontrasty na "błonce" . Forma zdjęć w miniaturze max 10x15cm . Pozdro

EDIT.

Domyślnie Odp: Troyes - Francja

Witam, ciekawie się zapowiadają Twoje zdjęcia - ale za malutkie dałeś. Wybierz 800 x 600. Art
    D300 / D810 / F70 + Nikkory

Motorniczy
    Gość

Cytat Zamieszczone przez art44 Zobacz posta
    Witam, ciekawie się zapowiadają Twoje zdjęcia - ale za malutkie dałeś. Wybierz 800 x 600. Art
    Tak z góry przepraszam , że rozdzielczość jest za mała tych fotografii ale nie siedzę aktualnie na moim kompie , ponieważ na dniach odbieram kartę grafiki i się popsuło się no :P

Oszczędny w słowach Awatar Ambrosious
    Miasto
    Wwa-Ursynów-Imielin

Z pewnością nie wszyscy na tym forum podzielą mój pogląd, że reportażem nie jest każde zdjęcie zrobione poza domem, studiem.
    Więcej - być może - osób gotowych było by się zgodzić, że dla amatorów określonych branż, tematów istnieją specjalne kategorie..... Prezentacja właśnie tam - wyjdzie autorowi prawdopodobnie na dobre.

Dałbym sobie spokój z tymi cyfrowymi pseudo ramkami.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Motorniczy
    Gość

Cytat Zamieszczone przez downunder Zobacz posta
    Dałbym sobie spokój z tymi cyfrowymi pseudo ramkami.
    W żadnym wypadku nie jest to cyfrowa ramka . Wykonałem ją samodzielnie .

Motorniczy
    Gość

Cytat Zamieszczone przez Ambrosious Zobacz posta
    Z pewnością nie wszyscy na tym forum podzielą mój pogląd, że reportażem nie jest każde zdjęcie zrobione poza domem, studiem.
    Więcej - być może - osób gotowych było by się zgodzić, że dla amatorów określonych branż, tematów istnieją specjalne kategorie..... Prezentacja właśnie tam - wyjdzie autorowi prawdopodobnie na dobre.
    Są to zaledwie 3 zdjęcia z serii kilkunastu opowiadające pewne wydarzenie i stanowią ciąg narracyjny .

Oszczędny w słowach Awatar Ambrosious
    Miasto
    Wwa-Ursynów-Imielin

No to pokaż całość. Napisałeś o filtrach o analogu ale nigdzie nie zaznaczyłeś nawet, że to jest fragment cyklu.... Szczególnie gdy są takie małe - nie ma obawy,że coś się nie zmieści...

Motorniczy
    Gość

Cytat Zamieszczone przez Ambrosious Zobacz posta
    No to pokaż całość. Napisałeś o filtrach o analogu ale nigdzie nie zaznaczyłeś nawet, że to jest fragment cyklu.... Szczególnie gdy są takie małe - nie ma obawy,że coś się nie zmieści...
    Na temat formatu napisałem na samym początku , że mniej więcej 10x15 to format tych zdjęć w rzeczywistości bo to są miniatury i takie pozostaną bo taka jest ich forma.Odnośnie całego cyklu to gdy będzie strona www to będą i zdjęcia . Pozdro

Zapowiada się świetnie.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów