Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 44 z 44

Wątek: Fala - [Nemeth]

Domyślnie Odp: Fala - [Nemeth]

Ja lubie Maćka zdjęcia, bo chociaż robi zazwyczaj ten sam temat (bo mieszka tam gdzie ma blisko do morza) to w kazdym zdjeciu widać poprawe i coś innego.
    Co do głupich komentarzy, to na digarta - wrzucisz super zdjecie gdzie wszystkim sie bedzie podobać, a jakiejś dziewczynce co lubi kotki juz nie, a jak wrzucisz wlasnie kotka to super rewelacja (S.I.C)
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Podsumowując - gdyby chociaż 1/10 ludzi z forum rozwijała się i swój warsztat jak Nemeth... Za to literacko to widzę, że i owszem, towarzystwo się wyrabia...

Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

jej, znow jak krytyka jakas to zaraz wojna, dzizas...
    swoja droga, sielsko anielsko, ale az za spokojnie jak dla mnie i bez czegos co przyciagnie uwage.

wlaczylem foto, zaczalem szukac tej fali, pozniej jakos tak zatrzymalem sie na kamieniu i tak w sumie nie ma nic co zabiera uwage.

tym razem jakos tak szeroko-nijako jak dla mnie.
    czekam na nastepne zdjecie
    pozdrawiam
    !dZstr

Przepraszam, ale nie chce mi się czytać, za dużo tego. Może niech zgadnę: może ta dyskusja wynikła z chwilowego spadku Twojej fotograficznej formy?

Normalna rzecz, raz na jakiś czas trzeba popełnić coś spokojniejszego. Nie da się nieustannie szokować wspaniałymi łodziami. Trzeba się liczyć z tym, że jak pokażesz coś wartościowego, ale nie chwytliwego to części fanów może się nie spodobać. Mi się podoba bo jest inaczej, spokojnie. To zdjęcie nie sili się na oryginalność, nie wdzięczy i nie stara przypodobać. Miło, że stać Cię na takie prace. Dlatego nie uważam tego zdjęcia za chwilowy spadek formy a raczej owocne poszukiwania, efekt rozwoju.

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów