Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Słońce świeci...

aparat + obiektyw

Domyślnie Odp: Słońce świeci...

Zdjęcie bardzo ładne. Kadr i wykonanie pomysłowe. Tylko całkowicie nie łapię tytułu. Bardziej by mi pasowało
    "Nie tylko inteligencja, ale również towarzysze robotnicy z troską wypatrują jutra socjalistycznej ojczyzny"
    Tutaj jest... podpis

Cytat Zamieszczone przez amirez Zobacz posta
    Zdjęcie bardzo ładne. Kadr i wykonanie pomysłowe. Tylko całkowicie nie łapię tytułu. Bardziej by mi pasowało
    "Nie tylko inteligencja, ale również towarzysze robotnicy z troską wypatrują jutra socjalistycznej ojczyzny"
    Piękny tytuł wymyśliłeś hahaha
    Pozdrawiam

teraz myślę, że powinienem zatytułować to zdjęcie: "Myśląc o przyszłości"
    aparat + obiektyw

faktycznie zdjęcie super, ale tytuł do bani dałeś.... ja może nie miałem jak kolega postsocjalistyczno komunistycznych skojarzeń, choć nie powiem... świetny tytuł, mi sie raczej skojarzyło z jakimś powstańcem, partyzantem... w każdym razie z podziemiem
    ale fota DUŻY +
    Ps. dorzuciłem parę innych ujęć do komentowanego przez Ciebie zdjęcia "Podglądacze" zapraszam do komentowania

naprawdę fajna fota Ci wyszła, graty
    D700 + MBD10 | N24-70/2.8; N50/1.8; 70-300 VR | S 10-20 ; T90 Di Macro | SB-600 | Sherpa 600R + klamotki

puchbeary
    Gość

Amirez - rozwaliłeś mnie. . Przypomniał mi się temat mojej pracy "Propagandowe aspekty plakatu w PRL"
    Zdjęcie bardzo dobre.

Zdjęcie bardzo fajne - to się nazywa LOŁKI ?
    ######################
    D50 | T17-50 | 55-200VR | T90

Mi się przypomniał film "Pokuta"...
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

no to wyjątkowo mamy dwie inteligentne rzeczy w tym wątku - bardzo inteligentne zdjęcie i nie mniej inteligentna propozycje tytułu amireza.

O ile do samej fotografii nie ma uwag, to do tytułu amireza tak. Nie wiem jak długo byles pod wpływem subkultury socrealizmu, ale nie mozna mówic, ze towarzysze robotnicy wypatrują jutra z troską...

Oni spoglądaja w tę przyszłość z nadzieją...
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Bardzo mi się podoba to zdjęcie. Światełko na madal, konwersja do czerni i bieli, faktura wody. Wszystko ze sobą współgra. To jest Twoje kolejne dobre zdjęcie. Życzyłbym sobie więcej takich zdjęć na poziomie. ****
    PS. A tytuł jest jak najbardziej odpowiedni. Upał na dworze to chłopak zszedł się ochłodzić do cienia pod jakiś most.
    Elliot Erwitt - mój MISTRZ !!!
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

najsss
    ladne to i basta

Uprawnienia umieszczania postów