Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Domyślnie 44 Rajd Krakowski

Zachecony postami innych forumowiczow wystawiam swoje zdjecia z rajdu krakowskiego.
    Sa to moje pierwsze zdjecia: wystawiane na forum, rajdowe i samochodow w ruchu, wiec oczekuje krytycznych komentarzy zeby moje nastepne byly lepsze
    Na poczatek fotki z prologu w myslenicach:
    1.Start
    2.Francuz
    3.Jeszcze zimne
    4.Kajetan Kajetanowicz (??) przed startem.
    5.Wysoko
    6.Wyzej
    7.Najwyzej, nieee :P
    8.Francuz #2
    9.Kuzaj najwyzej

Domyślnie Odp: 44 Rajd Krakowski

Nie wiem co się stało, ale wysłałem posta i za chwilę zniknął

Tak czy inaczej - zdjęcia na kolana mnie nie rzuciły. Najbardziej jakoś brakuje mi kontekstu tych zdjęć. Przykładowo na 2 i 3 coś niby jest, ale na dobrą sprawę nie wiadomo co te zdjęcia pokazują - ot stoi sobie samochód i jest widoczna dalej jakaś felga. Na 4 - tak, to Kajto 6,7,8 - nie wiem czy dysponujesz lampą czy też nie, ale jeśli tak, to w takim miejscu i w takich warunkach może warto by było spróbować działać na długich czasach i przywalić flashem na drugą lamelkę. Bez lampy zewnętrznej dałoby się też to zrobić, tym bardziej że takich dużych czułości użyłeś.
    kamilkoza.pl
    D750|N70-200|N24-120 + X-T1|35

Cytat Zamieszczone przez KozaK Zobacz posta
    Nie wiem co się stało, ale wysłałem posta i za chwilę zniknął

Tak czy inaczej - zdjęcia na kolana mnie nie rzuciły. Najbardziej jakoś brakuje mi kontekstu tych zdjęć. Przykładowo na 2 i 3 coś niby jest, ale na dobrą sprawę nie wiadomo co te zdjęcia pokazują - ot stoi sobie samochód i jest widoczna dalej jakaś felga. Na 4 - tak, to Kajto 6,7,8 - nie wiem czy dysponujesz lampą czy też nie, ale jeśli tak, to w takim miejscu i w takich warunkach może warto by było spróbować działać na długich czasach i przywalić flashem na drugą lamelkę. Bez lampy zewnętrznej dałoby się też to zrobić, tym bardziej że takich dużych czułości użyłeś.
    Wybrales akurat takie 2 fotki na ktorych chcialem pokazac cos innego niz jadacy samochod, wiec rzeczywiscie moga wygladac jakby byly wyrwane z kontekstu, a co do dzialania na dlugich czasach to dzialalem na zbyt krotkich czasach i zastanawialem dlaczego mam niedoswietlona dolna czesc fotek
    Ale nie widze zbyt wielkiego odzewu, wiec zamieszczam reszte zdjec z oesu na mucharzu.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.
    21.
    22.
    23.
    24.
    25.
    26.

to teraz będzie troche krytyki ale wierz mi to pomaga wiec tak po 1. strasznie nie ostro raczej nie trafiłeś z czasami po 2 wb czasami ci ucieka po 3 kadry fajne miejsce tylko troche dziwnie robione 5 i ostatnio przepaly
    i to by bylo na tyle

Uprawnienia umieszczania postów