Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Made in USA !

Domyślnie Made in USA !

Witam serdecznie po długiej przerwie.
    Jest dział motoryzacja więc kozystając z okazji chciałbym zaprezentować cud techniki ( jak dla mnie )
    Pracuję w Porcie Rotterdam i jestem operatorem tego 53 tonowego stwora którego napędza 12 litrowy Diesel o mocy 525 KM.
    Ładowność jak na zdjęciu to 20 ton węgla ( groszek )
    Zuzycie paliwa >>> ha ha ha
    600 litrów od godz. 8 do 15.oo
    Ciekawostką jest to że wszystkie płyny które wchądzą do tej ładowarki mieszczą się w 12 beczkach po 100 litrów.
    LOW SOUND to brzmienie 12 cylindrowego motora który szepce jak Stradivarius.
    Pozdrawiam serdecznie Ryszard.
    PS : Prezentowany model to Caterpillar 988 H 2007 r.
    1.
    2.

3.

Nr. 4 to nieco mniejsza jednostka. Waży 33 tony moc 305 HP no i jest poręczniejsza.

D80, Nikkor 1:1.8 , Tokina AT-X 80-400 , SanDisc EXTREME IV 2 GB, LOWEPRO , VELBON SHERPA 600 R , SB 800.

Domyślnie Odp: Made in USA !

Bestia jakich mało, a jak się prowadzi?... i najważniejsze: czy laski lecą na taką "furę"?

Prowadzenie tego kolosa to bułka z masłem pod warunkiem że jadąc potrafisz wyprzedzać czas wypatrując z daleka czy czasem nie zachaczysz staremu w Golfa bo mogą mu go do serwisu nie przyjąć Dwa Joystick-i i jazda
    Odp 2 - Niewiem bo jeszcze nie wybudowali parkingów na CAT-y pod dyskotekami
    D80, Nikkor 1:1.8 , Tokina AT-X 80-400 , SanDisc EXTREME IV 2 GB, LOWEPRO , VELBON SHERPA 600 R , SB 800.

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto
    Prochowice/The Dark Side Of The Moon

20 ton... ładna szufelka
    D800; D300; 3xSB800; N70-200/2,8VR; T24-70/2,8VC; N50/1,4 itd

Moderatorzy pewnie wybaczą Ci duży format zdjęć

Super - podobają się, szczególnie 1 i 2.

Motorniczy
    Gość

Przepaliłeś niestety. Pozdro

wypasione maszyny, ja tylko dosiadałem "stalową" i kopare kołówke 18 T Hyundai , zabawa jest przednia polecam. BTW fajne zdjęcia

Uprawnienia umieszczania postów