Szukaj
Jedynka bardzo przyjemna
Ja chyba nieco ociepliłabym tę fotkę... teraz..wieje chłodem, rzeźko ale chłodnawo
Drugie foto - zdecydowanie lepsze w kolorze, jednak znacznie słabsze od 1 - chyba ze względu na bardzo pierwszoplanowe chaotyczne gałęzie.
PS wydaje mi się że obie fotki zyskałyby znacznie gdyby dodać polar.
Tak, jedynka jest dobra, podoba mi się.
Aparat Nikon Obiektyw Nikon Lampa Nikon
...
A przed wstawieniem zdjąłem saturację,bo jak na tamten zimny dzień,choć troszku słonka było,wydawało się zbyt cukierkowe.A krzaczorów tam dostatek,ciężko obiektyw wetknąć,więc i gałęzie w kadrze....
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
ja odwrotnie wolę dwójeczkę (piękniejsze obicia) ale jedyneczka prawie równorzędna b/w nie
pozdrawiam![]()
ziemia bobra - dobra
zwlaszcza woda na jedynce
No i oczywiscie plusik za te rdzawe czerwienie po bokach. Wprawdzie w kadrze chaos ale uporządkowany
Aha, ale duży minus za brak bobra...
I'm not always right, but I'm never wrong...
Jedynka jest super. Lepsza kompozycyjnie. Swietne kolory.
Zostałeś moim etatowym Poprawiaczem humoru. Może jest i chaos ale jest to chaos bobraŚwietne kolory. Kurcze, ładnie oddałeś tą ostrość na 2 - tak naturalnie.
Obydwa zdjęcia bardzo mi się podobają , kolorki jak w naturze. Ekstra.
Jednak jedynka faworytem.
B&W traci urok i klimat ( chyba za mało kontrastowa ).
Reasumując " ziemia bez bobra , też bardzo dobra "
Pozdrawiam
Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
Pozdrawiam Marek
Grupa FOTOKUJAWY
www.frontera.com.pl
ziemia bobra hehe trzeba było pokazać to co mało widoczne na tej ziemi, te cholerne jamy które kopią w brzegu rzeki, kiedyś do takiej wpadłem po pas.
a zdjęcia fajniutkie, ze wskazaniem na 2, dziko i przyjemnie jak bym siedział nad rzeką.
pozdrawiam
Nikon D200 + S17-70 2.8-4.5 + N50 1.8 + N70-300Vr
"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było."
Skontaktuj się z nami