Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: długowłosa.

Oszczędny w słowach Awatar Klauss
    Miasto
    Torun/Szwecja

Domyślnie Odp: długowłosa.

Cytat Zamieszczone przez heartbeats Zobacz posta
    Jakbyś tak bardzo chciał zrozumieć przeczytałbyś chociaż komentarze. Może byś się dowiedział.
    No dobra przeczytalem i ok, jest to portret kobiety z depresja (szaro), samotnej, poszukujacej kontaktu (kontakt 220V)
    Tyle, ze bez tych didaskaliow ten portret sie nie broni, bo do "opowiedzenia" historii potrzebuje kilku twoich postow.
    Portret przemawia samym obrazem, jezeli potrzebuje tekstu to staje sie folderem.

Cytat Zamieszczone przez Klauss Zobacz posta
    No dobra przeczytalem i ok, jest to portret kobiety z depresja (szaro), samotnej, poszukujacej kontaktu (kontakt 220V)
    Tyle, ze bez tych didaskaliow ten portret sie nie broni, bo do "opowiedzenia" historii potrzebuje kilku twoich postow.
    Portret przemawia samym obrazem, jezeli potrzebuje tekstu to staje sie folderem.
    Zauważ, że nie ja pierwsza opowiedziałam tą historię. Czyli jednak się da.
    A że do Ciebie nie przemawia - ok, ja to rozumiem i przyjmuję.
    d80 + portretówka.

Oszczędny w słowach Awatar Klauss
    Miasto
    Torun/Szwecja

Cytat Zamieszczone przez heartbeats Zobacz posta
    Zauważ, że nie ja pierwsza opowiedziałam tą historię. Czyli jednak się da.
    A że do Ciebie nie przemawia - ok, ja to rozumiem i przyjmuję.
    Ale te zdjecia maja to do siebie, ze zaczynaja sie podobac po 2-3 obekrzeniu. Jutro dam pewnie 34 gwiazdki

Cytat Zamieszczone przez Klauss Zobacz posta
    Ale te zdjecia maja to do siebie, ze zaczynaja sie podobac po 2-3 obekrzeniu. Jutro dam pewnie 34 gwiazdki
    Wiesz, ja z wieloma zdjęciami tak mam, że kilka razy do nich powracam zanim napiszę coś sensownego.
    Nie wiem czy to dobrze czy źle i nie mnie to oceniać.
    Szanuję Twoją opinię, chociaż nic z niej nie wynoszę dla siebie - fotografuję to co czuję, a pod wpływem Twojej opinii nie zacznę czuć czegoś innego. Z twojego komentarza nie wnioskuję, że czepiasz się techniki, więc i ja nic nie mogę poprawić te chnicznie (choć na pewno w tej kwestii są niedociągnięcia).

Są tacy co lubują się w idealizacji fotografiwanej postaci. Są tacy, którzy lubią eksponowac urodę. Ile ludzi tyle upodobań i nie każdemu da się dogodzić.
    Ja lubię to co robię. Sprawia mi to niesamowitą frajdę, nie robię tego zawodowo i nie mam zamiaru A że dam upust codziennym emocjom, stresom, przemyśleniom - to chyba tylko lepiej

Pozdrawiam.
    Justyna.
    d80 + portretówka.

Jak dla mnie to brakuje na tych fotkachjednego - twarzy. Mi nie bardzo się podoba, no ale ja się nie znam...
    Scarlet

może to jest sztuka ?
    Ale póki co na nie

Świetny mini cykl, brakuje mi jeszcze 3-go zdjęcia do całości - na pewno masz takie. Przy dwóch zdecydowanie występuje niedosyt i jakieś urwanie tematu.
    Lubię kobiece spojrzenie na pewne tematy nieodłącznie nam towarzyszące w codziennym życiu... jest na pewno treściwe w oryginalny sposób.
    No Heartbeats - szacunek... Świetne fotografie do portfolio... tylko jeszcze ta trzecia....

Cytat Zamieszczone przez ovserwator Zobacz posta
    Świetny mini cykl, brakuje mi jeszcze 3-go zdjęcia do całości - na pewno masz takie. Przy dwóch zdecydowanie występuje niedosyt i jakieś urwanie tematu.
    Lubię kobiece spojrzenie na pewne tematy nieodłącznie nam towarzyszące w codziennym życiu... jest na pewno treściwe w oryginalny sposób.
    No Heartbeats - szacunek... Świente fotografie do portfolio... tylko jeszcze ta trzecia....
    Myślę, że i trzecie by się znalazło A niedosyt - fajna sprawa.
    Niemniej dziękuję za opinię i zrozumienie.

scarlet, z twarzą pewnie by tu nie wylądowały.

Pozdrawiam.

I jeszcze raz dziękuję wszystkim za komentarze.
    d80 + portretówka.

ciekawy dyptyk ale nie to forum

Cytat Zamieszczone przez qbanczyk Zobacz posta
    ciekawy dyptyk ale nie to forum
    tylko dlatego, że takich się tu nie widuje?
    d80 + portretówka.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów