O prawdziwą pustkę nie jest łatwo(całkiem spore miasto po prawej ,nad pagórkiem).
No i ta równina trochę wyboista.Poza tym jest ładnie.
Pozdr
Marian
Szukaj
O prawdziwą pustkę nie jest łatwo(całkiem spore miasto po prawej ,nad pagórkiem).
No i ta równina trochę wyboista.Poza tym jest ładnie.
Pozdr
Marian
Dziękuje wszystkim za komentarze i opinie.
Takie fajne światło miałem niestety niezbyt długu, resztę czasu padało albo było całkiem pochmurnie.
Oczywiście nieba jest mniej niż tej równiny, a to z bardzo prostej przyczyny. Fajnie niebo częściej udaje mi sie
napotkać niż taką równinę![]()
Oczywiście jest to pusta równina tylko na pierwszym planie a dalsze plany to kontekst do tej równiny, czyli jak słusznie Marian K zauważył pagórki i spore miasto na horyzoncie
ArtX- fajny pomysł z formatem panoramy, podoba mi sie zwłaszcza wersja kolor ( z podrasowaną obróbką) , wersja WB jakoś mi sie nie kojarzy z tym miejscem w czasie kiedy pstrykałem tą fotkę.
Nie mam podobnego kadru z przewagą nieba. Posiadam tylko ten jest więcej nieba, bardziej przytłaczającego.
Co sądzicie o takiej małej GO?
a.
A to dla zwolenników kamieni na pierwszym planieWidok z tej okolicy tylko patrząc w drugą stronę.
b.
Ale te fotki to już inna bajka, to już nie jest ta spokojna pusta równina![]()
Jest zarypiaszczo, bardzo przestrzennie. Często landszadfciki są płaskie i płytkie, a patrząc na Twoją pracę ma się wrażenie, jakby się tam było...![]()
omawiany wyżej spokój na jedynce nieco psuje jakoweś miasto w tle po prawej - ale i tak się b. podoba
na "a" szkoda że cienie są krótkie - ale też na tak
w "b" nic bym nie zmieniał
![]()
Kurza twarz..! FajneWidzę Śr. Śl czyżby sroda śląska? Jeśli tak to chętnie w takim miejscu bym pooooofocił!
REMONT
Podobają mi się wszystkie, piękne kolorki
NIKON - system
Zgadza sie Śr.Śl. to Środa Śląska tylko że ta fotka nie była robiona w mojej okolicy.
Niestety takich fajnych miejscówek nie ma w pobliżu Środy Śląskiej, a szkoda
Raz jeszcze dziękuje wszystkim za komentarze i wskazówki. Chyba wersje panoramy zaproponowaną przez ArtX rzucę sobie na papier![]()
ArtX'owy crop duzo poprawia
Wszystkie zdjecia fajne, ale dwa pierwsze sa najlepsze![]()
Skontaktuj się z nami