Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Domyślnie Błysk Stroboskopowy

Witajcie, mam Nikona D-80 i lampe Sb-800 mam problem bo jest to moj pierwszy aparat półprofesjonalny nie moge sobie troszeszke z nim poradzić. Mianowicie chodzi mi o bBłysk stroboskopowy prosze wytlumaczenie mi krok to tak jak krowie na granicy jak to wszystko ustawic i zeby zrobic zdjecie np pilki odbijajacej sie. Z góry dziekuje ze pomoc i prosze o wyrozumialość.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 06-02-2009 o 03:13 Powód: pis. ("witaj Cie")

Domyślnie Odp: Błysk Stroboskopowy

Witam
    A do tej SB800 nie masz instrukcji ?????
    D70s + Grip + Nikkor 80-200/2,8 + Tamron 17-50/2,8 + Vivitar 100/3,5 Macro + Nikkor 50/1,8 + SB-800
    - Całośc skradziona 30/08/2008 w okolicach Płońska

Cytat Zamieszczone przez Minik Zobacz posta
    Witaj Cie mam Nikona D-80 i lampe Sb-800 mam problem bo jest to moj pierwszy aparat półprofesjonalny nie moge sobie troszeszke z nim poradzić.Mianowicie chodzi mi o Błysk Stroboskopowy prosze wytlumaczenie mi krok to tak jak krowie na granicy jak to wszystko ustawic i zeby zrobic zdjecie np pilki odbijajacej sie.Z góry dziekuje ze pomoc i prosze o wyrozumialość.
    WitajNam na Forum bardzo się ciesze z posiadania i d80 Nikona i lampy sb 800 czyli polprofesjonalnego zestawu posiadania znaczy przez Ciebie. jestem teraz troche zajety ale instrukcje w wlaściwym Kawałku postaram się specjalnie dla Ciebie wieczorem przepisać wieczorem. mam Problem z pisaniem czasami zrozumiałym wiec Proszę o wyrozumiałosć ale chciałbym abyś mógł sfotografowac odbijajaca pilke sie

Samek, aleś pojechał...
    Krzysztof Paszkiewicz

Cytat Zamieszczone przez samek Zobacz posta
    WitajNam na Forum bardzo się ciesze z posiadania i d80 Nikona i lampy sb 800 czyli polprofesjonalnego zestawu posiadania znaczy przez Ciebie. jestem teraz troche zajety ale instrukcje w wlaściwym Kawałku postaram się specjalnie dla Ciebie wieczorem przepisać wieczorem. mam Problem z pisaniem czasami zrozumiałym wiec Proszę o wyrozumiałosć ale chciałbym abyś mógł sfotografowac odbijajaca pilke sie
    ale składnia
    do autora wątku, aby miał swiadomość, po pierwsze, d80 to nie półka półprofesjonalna, po drugie sb 800 ma instrukcje, po trzecie, zwracaj uwage na to co piszesz, bo składnia lezy.
    Cie pozdrawiam mnie

No, zależy skąd pochodzi / skąd przyjechała ta lampka.
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

.niezle się ubawiłem z tą piłką .
    D80 N85, N50,T17-50,70-300 VR,S 70-200 2,8 II, SB 800 & canon eos 500

No nie stety nie mam instrukcji po polsku bo niestety lampa jak i korpus mam z niemiec w aparacie nie bylo tez polskiego menu ale z tym sobie poradzielm i juz posiadam takowe.A co do Samek'a to widze ze jako jedyny chce mi pomoc i nie wazne jak i w jaki sposob a reszta zajmuje sie czyms innym jesli cos sie nie podoba to bardzo prosil bym o zachowanie tego dla siebie a pozostalym dziekuje bardzo za wyrozumialosc i pomoc.Pozdrawiam wszystkim

Cytat Zamieszczone przez Minik Zobacz posta
    No nie stety nie mam instrukcji po polsku bo niestety lampa jak i korpus mam z niemiec w aparacie nie bylo tez polskiego menu ale z tym sobie poradzielm i juz posiadam takowe.A co do Samek'a to widze ze jako jedyny chce mi pomoc i nie wazne jak i w jaki sposob a reszta zajmuje sie czyms innym jesli cos sie nie podoba to bardzo prosil bym o zachowanie tego dla siebie a pozostalym dziekuje bardzo za wyrozumialosc i pomoc.Pozdrawiam wszystkim
    przeczytaj raz jeszcze wypowiedz Samka, która wręcz ocieka cynizmem tudzież sarkazmem

To ja juz nie wiem nikt nie chce mi pomoc;( nawet tu gdzie mieszkam w sklepach fotograficznych caly czas mnie odsywlaja z kwitkiem mialem na dzieje ze tu mi ktos pomoze

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów