Szukaj
w sumie to zawsze będzie Ci wystarczać:
1) jak będziesz miał kasę na nowe kości ramu
2) jak będziesz miał wolne sloty ramu
![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Ale może powinno Cię zainteresować jaki masz zapas tych fpsów... bo możesz nagle stwierdzić że gdy wymagania pójdą do przodu na Vista gra już będzie przycinać a na XP jeszcze nie.No chyba że masz możliwość upgrade kompa w dowolnej chwili za dowolną kwotę - no to ja nic nie mówię i zazdroszczę.
![]()
D300s ; F100 ; T 17-50/2.8 ; N 28-70/3.5-4.5 ; N AF 50/1.8D ; N AF 85/1.8D ; N AF-S 70-300/4.5-5.6 VR ; SB-800
www.piotrnosek.pl <-- zapraszam!
Jeżeli na Viscie gra będzie przycinać to, na XP zapewne także...w tym momencie karta graficzna zacznie się kłaniać. Jednak jeszcze dużo wody w Wiśle upłynie zanim będę musiał zainwestować w nową kartę graficzną. Nie jestem maniakiem gier komputerowych. Zresztą jeżeli okaże się prawdą, że Microsoft nie udostępni DirectX 10 dla Windows XP to, za jakiś czas tak czy siak nie pograłbym na XP (oczywiście mam na myśli nowe tytuły wykorzystujące DirectX 10).
Zresztą po co ta dyskusja? Korzystam z Visty Ultimate 64 bitowej i nie mam najmniejszych problemów z systemem. Nie zamierzam jednak nikogo przekonywać, że to, jedyne słuszne rozwiązanie. Proszę nie przekonywać mnie, że to beznadziejny system. Zanim przekonacie się (lub będziecie do tego zmuszeni przez producentów oprogramowania i sprzętu) do Visty, zapewne ukaże się SP 2 albo i SP 3, który być może poprawi system (a może nie poprawi), a do tego czasu życzę przyjemnej pracy na starym poczciwym XP-ku![]()
Fajnie że jest taka możliwość, ale:
Zakup "wisty byznes", gdy się potrzebuje xp home, jest chory. Czy downgrade rozwiązuje sprawę sterowników?
Może. Jednak nie tym razem. Trzymanie blaszaka i macbooka, to tak jak trzymać nikona z cannonem pod jednym dachemZamieszczone przez DXT
Można jak najbardziej, ale trochę nieekonomicznie. Blaszaka ostatnio zmieniałem, więc sie nie będę pozbywał. Softu też za darmo nie dają, a wersje z PC, na macu to se mogę....
Ostatnio edytowane przez szymony ; 20-04-2008 o 09:04
pozdrawiam Krzysiaczek