Szukaj
Ale w czym macie problem - przeciez jest Linux![]()
tak na gorąco
Sprzet Toshiba Satellite P200
System Vista Premium 32bit
Wielkosc aktualizacji 67 MB
Czas pobierania 31 min
Czas instalacji 29 min
Restart - 3 szt
Oczywiscie przez WU
Pozdrawiam DJS
Ps : o zauwazonych zmianach w wydajnosci funkcjonalnosci napsze jak przetestuje![]()
Dwie "pięćdziesiątki"
Rozumiem, ale nie mogę też potwierdzić wymienionych przez Ciebie objawów. Sam korzystam z Visty Home Basic w domu i złego słowa nie mogę powiedzieć. Fakt, system wymagania sprzętowe ma mocno wygórowane w stosunku do możliwości jakie oferuje ale na pocieszenie niech działa to że ceny na podzespoły komputerowe raczej spadają![]()
Tak 67 megabajtów przez Windows Update
Dodam ze mam ustawione instalowanie najktualniejszych łat automatycznie
Pozdrawiam DJS
Ps : Pierwsze co zauważam to parokrotne zwiekszenie szybkosci kopiowania plików w LANie![]()
Dwie "pięćdziesiątki"
"Vista SP1 nie lubi dual-boot"
http://osnews.pl/vista-sp1-nie-lubi-dual-boot/
Po części żałuję że wyrzuciłem ostatnio z laptoka Wiśtę, mógłbym chociaż się o Service Packu wypowiedzieć... ale bardziej czekam na SP3 do XP...A jeszcze bardziej na Fedorę 9...
Nie do końca. XP zapewnił przesiadkę na zupełnie inne jądro (tzn. zupełnie inne niż w Win 9x/ME) i wprowadziło to dużo istotnych zmian w systemie. A Vista nadal jest na jądrze NT...Zapomniałaś zapewne co się działo po przejściu z Windows 98 na XP...dokładnie to, samo.I wzrost zasobożerności nie jest naprawdę niczym uzasadniony...
Gdy Vista po którymś Service Packu będzie działała równie długo na laptoku na baterii, co XP, zastanowię się nad powrotem...![]()
D300s ; F100 ; T 17-50/2.8 ; N 28-70/3.5-4.5 ; N AF 50/1.8D ; N AF 85/1.8D ; N AF-S 70-300/4.5-5.6 VR ; SB-800
www.piotrnosek.pl <-- zapraszam!
jak dla mnie to programiści z Redmond coraz bardziej mają w d**** optymalizację pisanych przez nich programów... Myślą, że nie jest potrzebna, bo jak będzie trzeba 4GB ramu to wiara kupi i i tak będzie używać ich produktu... powiem tylko tyle - pocałujcie mnie gdzieś, to jakaś pomyłka z tą Vistą. Nowsze systemy powinny działać coraz sprawniej a działają coraz gorzej.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Skontaktuj się z nami