Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Domyślnie Odp: Vista 32/64 SP1 PL

Chyba komuś palma odbiła, żeby takie coś ludziom sprzedawać.
    Jacek

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    ... ale co sprzedawać bo nie za bardzo kumam...??
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Motorniczy
    Gość

Masz na myśli OS Vista ? W moim przypadku to jedyny system który pracuje dość długo i jest stabilny i mam znajomych , którzy też nie mają z nim większych kłopotów ( Linux Ubuntu , którego używam nie biorę w tym momencie pod uwagę ). OS Xp używam głównie do grania i takie tam inne...

Najlepszy komentarz:

<adam> Mam ServicePack do Visty. 160 MB.
    <pumba> I co on robi?
    <adam> Trzy i pół godziny się instaluje...

http://www.bash.org.pl/364166/
    pozdrawiam Sebastian

Cytat Zamieszczone przez Tr0n Zobacz posta
    Najlepszy komentarz:

<adam> Mam ServicePack do Visty. 160 MB.
    <pumba> I co on robi?
    <adam> Trzy i pół godziny się instaluje...

http://www.bash.org.pl/364166/
    ...nie 160 MB, a 873 MB = 64bit oraz 544 MB = 32bit
    W moim przypadku, wersja 64 bit instalacja trwała "raptem" godzinkę, a co wnosi do systemu to, się okaże w "praniu".

????

A co was tak dziwi? System opreacyjny, który instaluje się godzinami na super szybkich komputerach z wielordzeniowymi procesorami i kilkoma gigabajtami RAMu? To jest chore. Na moje oko jakieś 70% mocy obliczeniowej komputera idzie na to, żeby ten system operacyjny w ogóle mógł działać. To jest niestety jakaś ślepa uliczka, ale jeśli tego nie widzicie, to trudno. Pokupujcie sobie jeszcze dużo wydajniejsze komputery, żeby to "cudo" działało choć trochę szybciej. Na tych komputerach, wasze PSy, NXy i inne GIMPy powinny pracować szybciej niż jesteście w stanie myśleć, bo tak duże są wydajności tych waszych sprzętów. Oczywiście gdyby im te "wynalazki" z Microsoftu nie przeszkadzały.
    Jacek

Spokojnie windows 7 jest już w drodze.
    DeSiedemset + FE + AF_50/1.4D + AF_35/2D + 105/2.5 AIS + AF_18-35/3.5-4.5D + Tamron 28-75/2.8 + SB600

A co was tak dziwi? System opreacyjny, który instaluje się godzinami na super szybkich komputerach z wielordzeniowymi procesorami i kilkoma gigabajtami RAMu? To jest chore. Na moje oko jakieś 70% mocy obliczeniowej komputera idzie na to, żeby ten system operacyjny w ogóle mógł działać. To jest niestety jakaś ślepa uliczka, ale jeśli tego nie widzicie, to trudno. Pokupujcie sobie jeszcze dużo wydajniejsze komputery, żeby to "cudo" działało choć trochę szybciej. Na tych komputerach, wasze PSy, NXy i inne GIMPy powinny pracować szybciej niż jesteście w stanie myśleć, bo tak duże są wydajności tych waszych sprzętów. Oczywiście gdyby im te "wynalazki" z Microsoftu nie przeszkadzały.
    Zapomniałaś zapewne co się działo po przejściu z Windows 98 na XP...dokładnie to, samo.
    Nie ulega jednak wątpliwości, że w tym co piszesz jest prawda.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów