Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
Przeostrzone. Niebo przepalone prawie na każdym zdjęciu. Nr. 2 na maxa przejechane przez PSa
Przeostrzone mea culpa, zapomniałem w infran view wyłączyć wyostrzanie.
Przepalenie było bardzo ostre światło, dużo zdj a w zasadzie większość musiałem robić pod słońce. Dzisiaj wywołałem film w weekend zobaczę jak on sobie z tym poradził.

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
14-tka podoba mi się, jest refleksyjna. Chyba najlepsza.
Szóstka taka trochę zbyt pompatyczno-patetyczna. Spracowane dłonie, ziemia. Zbyt ograne i natrętne w przekazie.
Ale cykl ciekawy.
Taki detal mi sie zrobił, Pan coś opowiadał wziął garść ziemi. Może pompatyczne, ale ja lubię dłonie fotografować.

Cytat Zamieszczone przez sToh Zobacz posta
.
/Mam pytanie czy aparat nie ucierpiał w takim kurzu ?
Parę pyłków, gruszka pomogła.

Cytat Zamieszczone przez Lucky_Luck Zobacz posta
Ciekawi mnie jak zagadałeś do Tego Pana
Dzień dobry :P Dłuższa historia. Najpierw myślał, że potrzebuje zapomogi. Więc jeszcze raz mu wytłumaczyłem, że robie zdj do teczki na studia i jakoś poszło.

Cytat Zamieszczone przez Ambrosious Zobacz posta
Jak na reportaż, rzecz jest za długa, za sprawą powtórzeń.
Jedna scena/motyw = jedno zdjęcie.

Przykładowy tryptyk ( los chciał, że akurat są obok siebie) : 2 - 3 - 5.
Masz i siew ( ekspresyjny z wyeksponowaną ręką, portret (wydaje się, że najlepszy) i bronowanie i dzieciaka (ciekawy motyw tradyja i dziedzictwo...) i trochę tła czyli pejzażu.

Dyskusyjna jest "6". Bo z jednej strony taki najazd na detal może być fajny ale tu jest mało komunikatywny... a może ja nie rozumiem tego gestu?
Dzięki bardzo cenna uwaga. Zaprezentowałem wszystko po mojej wtępnej selekcji aby wybrać te naj stąd powtarzalność motywów.

Dziękuje, za wszystkie pozytywne komentarze.