Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Domyślnie Mtp + Stary Browar [Radagest] :(

Witam. Jestem Adam aka Radagest. Focę sobie tym kiepskim d40 ale mi sie tam podoba.

Na focenie nie mam czasu bo zauczony i zapracowany jestem wiec na egzotykę nie ma czasu.

Czasem jednak coś strzele, wiec niniejszym zapraszam do krytyki.

MTP
    1.
    2.
    3.
    Browar:
    4.
    5.
    6.
    7.
    Wykorzystam jeszcze post i zapytam:

Jaki polecacie statyw, który po złożeniu ma małą długość? ok 40-45 cm?? Po rozłożeniu nie musi być dłuższy jak 145 cm.

Pozdrawiam Rada

Motorniczy
    Gość

Domyślnie Odp: Mtp + Stary Browar [Radagest] :(

Foto 4 i 6 fajne ale niestety masz za mocno "wypalone" witryny sklepowe ale ja wiem , że trudno jest odpowiednio ustawić ekspozycję w takich miejscach .

Odnośnie statywu to jeśli wybrałeś markę najlepiej ściągnij specyfikację produktów ze strony producenta i tam ( pdf ) zazwyczaj są rysunki przedstawiające statywy po i przed rozłożeniem a dodatkowo wymiary w centymetrach. Osobiście powiem , że to bez znaczenia czy statyw będzie gigantyczny , duży czy też mikro , ale najważniejszy jest efekt końcowy a czy napocisz się przy dźwiganiu go na zdjęciach czy nie to trudno Najważniejsze jest aby statyw był ZAWSZE stabilny i solidny .

Domyślnie Odp: Mtp + Stary Browar [Radagest] :(

Może i nie tak trudno z tą ekspozycją, ale te przepalenia to efekt obróbki; m. in. wyciągania kontrastu. Tak mi się spodobało...surowo, ostro

Dzięki za koment.

Statyw potrzebuję jak najmniejszy bo mobilność to dla mnie priorytet. Zastanawiam sie nad serią mini Velbona

Uprawnienia umieszczania postów