Szukaj
dame dzięki za odpowiedź. Myślę że skuszę się na te szkło i nie będę myślał tak jak przy innych milion lat i rozpatrywał co lepiej a i może wyjdzie jeszcze coś nowego może sigma ze znaczkiem IIIChciałbym jednak wydusić od ciebie jeszcze kilka informacji. Jeśli nie chcesz rozumiem, jeśli nie na forum proszę na PW. Chodzi mianowicie gdzie kupiłeś, za ile. Bo widziałem różne promocje z filtrami itp ale może da się po prostu taniej. Jak długo trwało zgrywanie z body w serwisie w twoim przypadku i na czyj koszt idzie paczka do serwisu.
to żadna tajemnica, zapłacić napewno można mniej niż ja zapłaciłem, ale po tym jak hesja potwierdził, że nie da rady wmiare szybko sprowadzić szkła, zdecydowałem się zakupić w sigma procentrum (wawa, głębocka). Ma to wady, ma też zalety ja wolałem przepłacić ale kupić właśnie tam. Po pierwszej sesji wyszło że obiektyw ma bf/ff z moim body. Wysłałem 6-7 dni przed weekendem majowym - tu gratulacje dla serwisu i sklepu, dzień przed majówką obiektywy miałem już naostrzone w domu. Wysyłka na koszt sigmy. wszystko w miarę sprawnie i szybko. Wysłałem tam 2 obiektywy sigmy na raz razem z body i oba pięknie ostrzą w punkt 98/100 razy. pełne zadowolenie.
nakręciłem na ten obiektyw filtr uv hoya pro1 digital.
Ostatnio edytowane przez dame ; 14-05-2008 o 22:38
D700 | N16-35/4 | N50/1.4G | N85/1.8D
Spoko dzięki za odpowiedzi. Decyzja zapadła
Pozdrawiam
A posiada ktoś z Was zarówno tą Sigmę i N70-300 ? Chciałbym zobaczyć różnicę robiąc kadr tego samego obiektu z tej samej odległości z tym że jeden Sigmą na 200mm i drugie foto na N300mm.
Skontaktuj się z nami