Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie Odp: Widok na dolinę

nie jest za ciemnie, jest idealne

gratuluję wspaniałego zdjęcia

Motorniczy
    Gość

Zero udziwnień ? jesteś pewien ?

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Zero udziwnień ? jesteś pewien ?
    Co masz na myśli? nie mówię, że to jpg prosto z puszki - tylko jeden raw, poza levelami, kontrastami ....czyli standard, nic innego nie było robione...tak generalnie tam było
    Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał

Motorniczy
    Gość

Źle to ująłem , mianowicie chodziło mi o to , że chyba za bardzo wyciągnąłeś shadow ? czy mi oko zzieleniało?

Jako,że jestem szczery odpowiadam: tak wyciągałem z cienia dół (co pewnie wiesz)...robiłem z tego miejscia braketing (bardzo trudne warunki), próbowałem HDR, DRI...i w koniec końców zostawiłem wyciągany 1 raw, bo mi się spodobało....lubię chodzić i staram się fotografować to co widzę, wiedzę "techniczną" mam małą bo mnie nudzi...ale staram się pokazywać ciekawe miejsca..ot co
    Pzdr
    Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał

Onsajt, już miałem Ci wygarnąć, że leń z Ciebie niemiłosierny i zamiast trzaskać zdjęcia, to nie wiem co robisz. No ale teraz mogę smakować PIĘKNO. Tak, to klimaty, które lubię. Brawo. Ps. Tak się tylko zastanawiam czy dałoby się podciągnąć w stronę soczystości 2 plan...?

Ładne te "mroczne: kolorki.
    Podoba mi się, nasuwają się mz obrazki z LOTR.

Motorniczy
    Gość

Cytat Zamieszczone przez Onsajt Zobacz posta
    Jako,że jestem szczery odpowiadam: tak wyciągałem z cienia dół (co pewnie wiesz)...robiłem z tego miejscia braketing (bardzo trudne warunki), próbowałem HDR, DRI...i w koniec końców zostawiłem wyciągany 1 raw, bo mi się spodobało....lubię chodzić i staram się fotografować to co widzę, wiedzę "techniczną" mam małą bo mnie nudzi...ale staram się pokazywać ciekawe miejsca..ot co
    Pzdr
    I udaje Ci się . Podoba mi się ten "wyciągnięty dół" , o którym piszemy i powiem Ci dlaczego hehe bo zrobiłeś to umiejętnie i nie przesadziłeś a to ważne . Patrząc na ten plan widzę przed oczami pewną grę - Age of Conan ( mmorpg ) , na którego zresztą czekam . Czekam na więcej podobnych ujęć i tego"surowego" nastroju .Pozdro

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów