nie jest za ciemnie, jest idealne
gratuluję wspaniałego zdjęcia
Szukaj
nie jest za ciemnie, jest idealne
gratuluję wspaniałego zdjęcia
Zero udziwnień ? jesteś pewien ?
Źle to ująłem , mianowicie chodziło mi o to , że chyba za bardzo wyciągnąłeś shadow ? czy mi oko zzieleniało?![]()
Jako,że jestem szczeryodpowiadam: tak wyciągałem z cienia dół (co pewnie wiesz)...robiłem z tego miejscia braketing (bardzo trudne warunki), próbowałem HDR, DRI...i w koniec końców zostawiłem wyciągany 1 raw, bo mi się spodobało....lubię chodzić i staram się fotografować to co widzę, wiedzę "techniczną" mam małą bo mnie nudzi...ale staram się pokazywać ciekawe miejsca..ot co
Pzdr
Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał
Onsajt, już miałem Ci wygarnąć, że leń z Ciebie niemiłosierny i zamiast trzaskać zdjęcia, to nie wiem co robisz. No ale teraz mogę smakować PIĘKNO. Tak, to klimaty, które lubię. Brawo. Ps. Tak się tylko zastanawiam czy dałoby się podciągnąć w stronę soczystości 2 plan...?
Ładne te "mroczne: kolorki.
Podoba mi się, nasuwają się mz obrazki z LOTR.
I udaje Ci się . Podoba mi się ten "wyciągnięty dół" , o którym piszemy i powiem Ci dlaczego hehe bo zrobiłeś to umiejętnie i nie przesadziłeś a to ważne . Patrząc na ten plan widzę przed oczami pewną grę - Age of Conan ( mmorpg ) , na którego zresztą czekam . Czekam na więcej podobnych ujęć i tego"surowego" nastroju .Pozdro
Skontaktuj się z nami