Close

Strona 9 z 15 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 150

Domyślnie Odp: Matówka Do D-40

Jak tylko bede miec je podam wszytko. Narazie nie wiem zbyt wiele. Cene podalem wczesniej. Zobaczymy jak to wyjdzie z transportem i kursem euro itp.
    wszystkie koszty podsumuje i podam jak bede mic juz te matowki.
    Koszt wyslki w polsce to ok 3 zl wiec mysle ze nie bedzie to problemem.

Wurz oblicz dokładnie co do złotówki żebyś nie musiał do niczego dopłacać : koszt matówki + kurs euro + koszt dostawy. Dla każdego z nas moze to być tylko kilka groszy ale jak te kilka groszy się pozbiera na 10-12 osób to ty będziesz stratny a nie my, więc dobrze przelicz. A poza tym każdy z nas mieszka w innym miejscu i koszty dostawy będą inne.
    A tak przy okazji to w czym chesz ją przesłać ?
    Ostatnio edytowane przez filip04254 ; 28-04-2008 o 10:01

W sumie w Polsce to bez różnicy gdzie sie mieszka, cena za jednakową przesyłkę jest taka sama. Jak dobrze pamiętam to list polecony kilka zł kosztuje.

Chcę również potwierdzić odbiór matówki - jeżeli się na nią załapię.
    D300s;T11-16; T17-50; N35; N50; N70-300VR; SB-800 +chęci

pytanko nowicjusza, poniewaz rozgladalem sie po googlach, ale niewiele scislych informacji znalazlem .
    Moze ktos bedzie w stanie mi poradzic - moj nikon d60 to w zasadzie klon d40 zgadza sie? tzn wiem ze elektronicznie tam sie roznia itp., ale elementy takie jak matowka powinny pasowac np. z d40 do d60?
    Dobrze mysle?

Jesli tak, to prosba do kolegi wrudz: jezeli ktos sie wykruszy z zamawiajacych, wrzuc mnie na liste rezerwowa ok?

thx in advance za odpowiedzi

carl00s sprawdziłem w necie i jest to ten sam typ matówki : Type B BriteView clear matte screen Mark V with superimposed focus brackets tylko nie wiem czy ma takie same pola focusa co D40

pola focusa sa pod matowka :P

dziekowac - wlasne dopiero co sam sie dokopalem do tego na dpreview .

W kazdym razie - jezeli ktos sie wykrusza z zamowienia - chetnie przejme jego matoweczke.
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

no faktycznie : pola focusa są na lustrze za matówką ... sorry za wprowadzenie w błąd

Odświeżę wątek a przy okazji spytam się: Wrudz czy wiadomo już cokolwiek z matóweczkami ?

Strona 9 z 15 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów