Close

Strona 7 z 15 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 150

Domyślnie Odp: Matówka Do D-40

_luke_ a ile dokładnie zapłaciłeś i z jakiego kraju ją zamówiłeś ?

też jestem ciekwaw _luke_

a ile kosztujewymiana matowki i lustra?? wie ktos

wrudz - chłopie ! Nie masz czsu na zajmowanie się zamówieniem, to powiedz wszystkim, że tak jest. Nikt nie będzie miał do Ciebie pretensji. Jak będziesz milczał, wszyscy powiedzą, że dałeć d...y. .
    Nikon D40x, N AF-S 18-55, N AF-S VR 55-200

Obejżałem filmik z drugiego posta i wyraźnie widać że matówka jest za jakąś plastikową osłonką i to właśnie tę osłone porysowałeś a nie matówke ! Więc wymianą nic nie osiągniesz.
    Chyba że ją wyjmowałeś i polerowałeś

Nie wiem czy ktokolwiek zwrócił na to uwage, bo wątek ciut przydługi i każdy nagle chce sobie matówke wymienić.
    D200 | FM3a | C645

Oszczędny w słowach Awatar _luke_
    Miasto
    Ząbki k.W-wa

Wink Odp: Matówka Do D-40

Matówkę kupiłem na aukcji ebay. Koleś z UK. Ja zamówiłem dostawę kurierem i to było najdroższe ale jak ktoś zamówi pocztą to nie wychodzi tak drogo.
    Pozdrawiam lukasz
    D90 | N50/1.4 | N18-200 | N17-55 | N10.5 | T17-50 | T28-75 | S20/1.8

Nie było mnie jakiś czas, ale widzę, że na liście tej ostatecznej jestem, w sumie się cieszę, bo zbym jasno się nie deklarowałem, a jednak ktoś odgadł, że się piszę na to . Szkoda tylko, że kolega, który miał zamówić wogóle się nie odzywa.... Czy naprawde nikt inny nie ma możliwości? Ja założyłem konto na ebayu, później chciałem paypala założy... I kurde okazało się, że moja karta jest zła, paypal jej nie akceptuje. Chybaże ktoś wie jak to zrobić, mam karte Maestro.

xMAREKx nieprawda. W D40 odgina się drucik i od razu matówka wybada. Nie ma żadnej plastikowej osłonki. Wiem bo wyjmowałem

Cytat Zamieszczone przez xMAREKx Zobacz posta
    Nie wiem czy ktokolwiek zwrócił na to uwage, bo wątek ciut przydługi i każdy nagle chce sobie matówke wymienić.
    Hehe, nie tak nagle, ja chciałem od raz bo mam parę szkieł na m42 i się takie cuś przyda. A że teraz się pojawiła taka okazja to dobrze byłoby skorzystać.

Marek tam faktycznie nie ma żadnej dodatkowej osłony. Drucik (zaczep) podtrzymuje bezpośrednio matówkę na miejscu. Jeśli faktycznie kolega nie będzie mógł zamówić ( bo nie wiadomo co sie z nim dzieje ) to szkoda. Z drugiej strony nie wiadomo co jest grane, bo jeśli okaże się że wszyscy zrezygnujemy to kolega zostanie z 10 matówkami przy doopie. Może się odezwie... zobaczymy.

Strona 7 z 15 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów