Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: "Bitelsi" vol1

Domyślnie Odp: "Bitelsi" vol1

Pikne, panie. Pikne.
    Pokaż mi swoje widmo, a powiem ci kim jesteś...
    D80|18-70|70-300VR|55/2.8micro

Piekne foty. Mam parkę takich, lub podobnych - kiedyś znaleźliśmy je zagrzebane w trocinach w szopie w jednym tartaku. Było lato, upiekły się w taki sposób, że wyglądają jak żywe. Szkoda ich było, bo była tam całe stadko, żadne nie przeżyło

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Piekne foty. Mam parkę takich, lub podobnych - kiedyś znaleźliśmy je zagrzebane w trocinach w szopie w jednym tartaku. Było lato, upiekły się w taki sposób, że wyglądają jak żywe. Szkoda ich było, bo była tam całe stadko, żadne nie przeżyło
    Pewnie chodzi o Oryctes nasicornis. Tamte są większe i przeważnie brązowe. Moje mają ok. 1 cm i raczej w tartakach ich nie uświadczysz
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Piękna seria .Gratuluje udanych "łowów"
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

hehe ale jedno pewne - karoserie to mają do klepania i szpachlowania jak nic
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Cytat Zamieszczone przez Dark Zobacz posta
    Pewnie chodzi o Oryctes nasicornis. Tamte są większe i przeważnie brązowe. Moje mają ok. 1 cm i raczej w tartakach ich nie uświadczysz
    No właśnie, i karoseria jakby równiejsza Moje znalezione w okolicach Stoczka Łukowskiego - tam jest beatlesowe zagłebie W lato mnóstwo wszelakiego dobra lata.

W latach chłopięcych (hi hi) wydłubywałem je często z próchna, ale dopiero dzięki Tobie dostrzegłem, że mają te cudowne rude włoski. A może wszystkie moje były ogolone

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów