Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Wiosna...pierwsze ostre slonce..Anula

hmm nie wiem. Cos mnie przyciaga do tego zdjecia. Na wstepnie wydawalo mi sie iz psuja go okulary....ale moze nie az tak do konca... z checia wyslucham krytycznych uwag.

Domyślnie

Ostrość uciekła...
    ...i właśnie bez okularów i z ostrością na buzi byłoby jak dla mnie super, a takto jest tylko fajne [chociaż okulary i tak bym wymazał ]
    D70s | 18-70 | 50 | 70-300 VR | SB-800 | Hoya DMC CPL | Lowepro Off Road
    ..:: http://www.lesniak.ocom.pl/ ::..

Domyślnie

gdyby nie ostrosc na czapce....
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

Domyślnie

ostrość to minusik jednak
    ale okulary jak najbardziej bym zostawił - obraz dzięki nim ożywa - wygląda tak, jakby ta ładna pani je zdjęła z głowy albo przestała gryźć zausznik - dla mnie te okulary są tutaj jak najbardziej na miejscu - bez nich działoby się za mało.
    D300 i kilka butelek z denkiem ale bez szyjki...

Domyślnie

No wlasnie.. wczesniej okulary usunalem ale zdjeciu czegos brakowalo. Co do ostrosci to moja wina gdyz za bardzo zmiekczylem twarz. Hmm nie wiem ale poszukam i wrzuce z ostra twarza.

Domyślnie

moim zdaniem fantastyczne pod każdym względem
    okulary przeszkadzają tylko dlatego, że główna ostrość poszła na nie a nie na twarz... drobny błąd a psuje efekt ale kadr i kompozycja super

doświetlałeś flashem lub blendą

Domyślnie

A ja bym tu się pokusił o szerszy, bardziej panoramiczny kadr i zostawił okularki
    Pozdrawiam
    Łukasz

D70 | 18-70 | 70-300 | 50 | SB-600 | Lowepro Nova 4 AW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez volvo

doświetlałeś flashem lub blendą
    swiatlo walilo z prawa gora.. dosc mocno. F chyba w okolicach 11 ustawione. Obiektyw 18-55 kit . Okulary faktycznie.. jeden minus ze zlapaly ostrosc chociaz ustawiona byla na twarz. Moze jakby w PB zmiekczyl jak buzie to az tak by nie razilo.

A co do szerszego to nie bardzo bo ludzie by mi weszli w kadr , ktorzy sie obok rozbili a nie lubie zbytnio usuwac i nadmiernie uzywac PB.

Domyślnie

fajnie by było gdyby:
    - ostrość była złapana na twarzdziewczyny
    - okulary były trochę mniej ostre (ale ja bym je zostawił, mi się podobają)
    - możnaby doswietlic lekko twarz
    ale i tak jest fajnie
    alexanderkozłowski ::: Nasza... Strona

Domyślnie

prawie zawsze może być lepiej ale jest na tyle dobrze, że nie trzeba nic zmieniać...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów