Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: another ...

Red face another ...

D3s/sb400+sc28/sb700/S24f1.4/S35f1.4/N50f1.8g/N70-200f4/N300:2.8 :P

Domyślnie Odp: another ...

Nie wiem po co faceci w tle, przez nich musiałeś zostawić więcej zbędnej góry, tym samym zostawiając wielki, biały placek w prawym, górnym rogu. Poza tym lewy dolny dla kontrastu jest czymś zasłonięty. Gdyby nie te błędy, zdjęcie moim zdaniem na +

bo to fotka uliczna.. ludzie musza tam byc - ( wg mnie ) bardzo najs tylko z kadrem mozna by cos powalczyc

Oszczędny w słowach Awatar Ambrosious
    Miasto
    Wwa-Ursynów-Imielin

Rzeczywiście, faceci trochę są zbyt agresywnie obecni w zdjęciu.. ale sam pomysł portretu na "ruchomym" tle..? Czemu nie? Zwłaszcza gdyby to się uzasadniało charakterem (pracy?) osoby. Np. portret socjologa, dziennikarza... polityka.

Kompozycyjnie trochę to rozchwiane.. ale miało być "inne" - to jest.

Cytat Zamieszczone przez Vooda Zobacz posta
    bo to fotka uliczna.. ludzie musza tam byc - ( wg mnie ) bardzo najs tylko z kadrem mozna by cos powalczyc
    Chyba "uliczna", przecież to typowy portret, nikomu się nie spieszy, można było to dopracować.
    Ambrosious ma rację, jeśli chodzi o portret przedstawiający charakter osoby, jej zawód, ludzie mogą zostać, jednak myślę, że nie w takiej kompozycji. Już na pewno nie tak uwidocznieni, może wydłużenie czasu by pomogło, kobieta pozuje, także wytrzymać może, a oni będą rozmazani w tle

hmm a poco ma byc czysto jak moze byc brudno .... gdyby nie bylo Panow z tylu to byloby pusto i bialo

bardzo fajna fota.

jakim szkłem robiona?

D90 + SY14/2,8UMC+ N18-55 + N35/1,8 + N50/1,8 + SY85/1,4AE + N70-300VR + SB-600 + grip alpha

http://www.photoblog.pl/paul27

85/1.8

Oszczędny w słowach Awatar volen
    Miasto
    Trójmiasto

no przez bałagan w tle trochę gubi się fantastyczny klimat tej fotografii. było pogonić chłopaków - za blisko podeszli...
    pozdrowienia, Przemysław Wollenszleger
    http://www.flickr.com/photos/volen/

Fota OK , nie balagan w tle tylko cos sie dzieje. Pomysl dobry jak dla mnie plus
    Moje sugestie to : fotograf lekko w lewo max pol metra a i to za duzo, panowie w tle bardziej w prawo jak juz wychodza z kadru i nieco dluzszy czas dla wiekszego rozmycia ich ruchu i nadania dynamiki bedzie ok , ale takich zdjeć sie nie pozuje wiec trza pstrykac co chwila da. A fota jaknajbardziej "uliczna"
    Pozdrawiam GRUPA FOTOKUJAWY

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów