Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 42 z 42

Wątek: Sony alfa 350

Domyślnie Odp: Sony alfa 350

Wiesz nie jest moim zamiarem robić zdjęcia na meczach czy F1, ogólnie stwierdziłem że te dwie marki są markami przodującymi, więc coś w tym musi być że profesjonaliści wybierają akurat te firmy. Dla osoby która nie ma pojęcia o tym o co wogóle chodzi w świecie fotografii jak to było w moim przypadku jeszcze 2 miechy temu, zasugerowałem się właśnie tym i ciesze sie że tak zrobiłem. Mnie akurat NIKON pasuje ze względu na dostępność i duży wybór obiektywów, a i ogólnie po łopatologicznym porównaniu aparatów klasy amatorskiej najbardziej przypadły mi do gustu własnie aparaty tej marki.

A jeżeli chodzi o moje stwierdzenie o tym że NIKONiarzy więcej to raczej moje obserwacje u reporterów prasowych którzy latają za VIPami, politykami i czychających na wszelkiego rodzaju sensacje i przypadki losu

Nie wiem jak jest w klasie profi przez duże P jestem zielonym amatorem ale staram się poprostu pomóc pewnej osobie w zakupie aparatu z którego będzie zadowlona z prostego amatorksiego sprzętu nie zwanego kompaktem

Więc prosze się mnie nie czepiać bo ja świerzak jestem :P :P

Hyhy
    D80 + N18-70 + N50 + SB600

Domyślnie Odp: Sony alfa 350

No i zakończyło się że wogole pomysł lustrzanki odpadł i dla szybkości i łatwości eksploatacji zaproponowałem hybryde
    D80 + N18-70 + N50 + SB600

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów