Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: Latarnia X 3

Domyślnie Odp: Latarnia X 3

jedynka ciekawe kolory, fajne niebo, podoba mi sie zielona boja a czerwona latarnia. Reszta odstaje moim zdaniem

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    harb - będzie szczerze

1 z tych trzech wypada najlepiej. Co nie znaczy że mnie powaliło.
    Jeśli motywem przewodnim 2-ki jest latarnia to zdecydowanie za dużo w kadrze jest całej reszty.
    3 zbyt centralna i ze zbyt mocnym kontrastowym światłem (jakoś mi to nie pasuje).

Chętnie zobaczyłbym te latarnie od strony dojścia do niej. Klasycznie - centralnie (i nie koniecznie w czasie potwornego sztormu ).
    nie są to fotki artystyczne ,stąd różne i odmienne spojrzenie na motyw przewodni -czyli namiastkę prawdziwej
    morskiej latarni (jest to mała latarnia która znakuje we/wy z portu Gdańskiego
    co do możliwosci obfotografowania to tylko z miejscówki (foto nr 2) lub z jednostki pływającej
    fotka nr 3 (tylko Jezus chodził po wodzie Maćku ) -od strony Westerplatte nie ma możliwosci wejscia na cypel
    drogę zagradza jednosta Strazy Granicznej

pozdrawiam

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    (...)
    fotka nr 3 (tylko Jezus chodził po wodzie Maćku ) -od strony Westerplatte nie ma możliwosci wejscia na cypel
    (...)

Co znaczy - nei ma możliwości? Psy spuszczone? Teren zamknięty? Ogrodzony? Zaminowany?
    Pytam sie poważnie bo jeśli chodzi tylko o to, że to po drugiej stronie wody...

Rozmowny Awatar ptero
    Miasto
    Korków (dawniej Kraków)

jedynka zdecydowanie, ale tak patrząc na całą twórczość Pana Harba to tak blado te latarenki wyglądają
    Innych mrok pogardy okryje-Jak oni sami w haniebnym milczeniu-ołtarze pradawne ojców porzucili-siebie,dzieci swoje i rasę-na zatracenie skazując-prochy wasze to już wiatr i niepamięć!

Cytat Zamieszczone przez ptero Zobacz posta
    jedynka zdecydowanie, ale tak patrząc na całą twórczość Pana Harba to tak blado te latarenki wyglądają
    ok,przyjmuję z pokorą -obiecuję poprawę

ps.te fotki są z ub.roku -----ja wtedy mniej umiałem -----ha ha ha !!!

pozdro

dla mnie 1 najlepsza z całej trójcy
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa - Elbląg

Zgadzam się z ptero.
    Na pierwszym chyba też przesadnie MZ wyostrzona.
    Ta trzecia mogłaby być lepsza (bez chodzenia po wodzie), gdyby nie było cienia od słońca po tej stronie.
    Trzeba byłoby tylko dobrać porę dnia - gdy nadal jest pod słońce(to mi się najbardziej podoba), ale nie tak centralnie i cień jest lekko po drugiej stronie.

I jeszcze jedno - niebo na trzeciej - czegoś tam brak.
    SZARA KARTA

Cytat Zamieszczone przez rfryca Zobacz posta
    Zgadzam się z ptero.
    Na pierwszym chyba też przesadnie MZ wyostrzona.
    Ta trzecia mogłaby być lepsza (bez chodzenia po wodzie), gdyby nie było cienia od słońca po tej stronie.
    Trzeba byłoby tylko dobrać porę dnia - gdy nadal jest pod słońce(to mi się najbardziej podoba), ale nie tak centralnie i cień jest lekko po drugiej stronie.

I jeszcze jedno - niebo na trzeciej - czegoś tam brak.
    zaraz zaraz ,bo widzę że już jedziecie ze mną ostro -fotka nr 3 była robiona o godz 19 00 więc nie przesadzajmy z tym światełkiem i cieniami zdjęcie celowo robione prawie pod światło ,i z pokładu stateczku wycieczkowego a warunki najlepiej zna autor fotki -oczywiscie ma prawo się nie podobać kwestia gustu (wywalę do kosza !!!)

co do jedyneczki nie odnoszę wrażenia że zbyt ostra -bez przesady

pozdrawiam

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Co znaczy - nei ma możliwości? Psy spuszczone? Teren zamknięty? Ogrodzony? Zaminowany?
    Pytam sie poważnie bo jeśli chodzi tylko o to, że to po drugiej stronie wody...
    oj Maćku gdyby się uparł to i by pod wodą przepłynął ---haha ale to nie koniec świata !!! ponadto
    obiecałem już poprawę ok ok ok

Fajne fotki a jak dla mnie to najlepsza 2
    Pozdrawiam
    Nikon + kilka szkiełek

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów