jedynka ciekawe kolory, fajne niebo, podoba mi sie zielona boja a czerwona latarnia. Reszta odstaje moim zdaniem
Szukaj
jedynka ciekawe kolory, fajne niebo, podoba mi sie zielona boja a czerwona latarnia. Reszta odstaje moim zdaniem
nie są to fotki artystyczne ,stąd różne i odmienne spojrzenie na motyw przewodni -czyli namiastkę prawdziwej
morskiej latarni (jest to mała latarnia która znakuje we/wy z portu Gdańskiego
co do możliwosci obfotografowania to tylko z miejscówki (foto nr 2) lub z jednostki pływającej
fotka nr 3 (tylko Jezus chodził po wodzie Maćku ) -od strony Westerplatte nie ma możliwosci wejscia na cypel
drogę zagradza jednosta Strazy Granicznej
pozdrawiam![]()
jedynka zdecydowanie, ale tak patrząc na całą twórczość Pana Harba to tak blado te latarenki wyglądają
Innych mrok pogardy okryje-Jak oni sami w haniebnym milczeniu-ołtarze pradawne ojców porzucili-siebie,dzieci swoje i rasę-na zatracenie skazując-prochy wasze to już wiatr i niepamięć!
dla mnie 1 najlepsza z całej trójcy
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Zgadzam się z ptero.
Na pierwszym chyba też przesadnie MZ wyostrzona.
Ta trzecia mogłaby być lepsza (bez chodzenia po wodzie), gdyby nie było cienia od słońca po tej stronie.
Trzeba byłoby tylko dobrać porę dnia - gdy nadal jest pod słońce(to mi się najbardziej podoba), ale nie tak centralnie i cień jest lekko po drugiej stronie.
I jeszcze jedno - niebo na trzeciej - czegoś tam brak.
SZARA KARTA
zaraz zaraz ,bo widzę że już jedziecie ze mną ostro-fotka nr 3 była robiona o godz 19 00 więc nie przesadzajmy z tym światełkiem i cieniami zdjęcie celowo robione prawie pod światło ,i z pokładu stateczku wycieczkowego a warunki najlepiej zna autor fotki -oczywiscie ma prawo się nie podobać kwestia gustu (wywalę do kosza !!!)
co do jedyneczki nie odnoszę wrażenia że zbyt ostra -bez przesady
pozdrawiam![]()
Fajne fotki a jak dla mnie to najlepsza 2
Pozdrawiam
Nikon + kilka szkiełek
Skontaktuj się z nami