Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Minolta A1

Domyślnie Minolta A1

Przedwczoraj dostalem Minolte A1(siostrzeniec przesiadl sie na Nikona D80).Trzeci dzien przeszukuje siec w poszukiwaniu polskiej instrukcji do tego pudwleczka. Znalazlem PDF-a, ale z bledem, w dwoch miejscach brakuje wielu dosc waznych stron.Wiem, wiem zaraz sie odezwa glosy o prawach autorskich itp.Ale powiedzcie sami co w tym przypadku mam zrobic?Wyrzucic sprawny aparat? Blagam o pomoc. Probowalem szukac pomocy na forum KKM , ale niestety mimo kilku prob, nalozono bana na mojego maila.Trudno nie chca mnie tam wiec sie nie pcham.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie Odp: Minolta A1

Zadzwoń do Minolta Polska i zapytaj się czy są w stanie Ci wysłać taką instrukcję.

Minolta już sie chyba aparatami nie zajmuje ale moga mieć jeszcze instrukcje.
    NIKON...

Motorniczy
    Gość

No to jedynie w języku ang.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Tomaszów Maz.

instrukcje znajdziesz tu na stronie klubu konica-minolta: http://klubkm.pl/ipl/A1.pdf
    M7000, M700si, KM D7, KM D7D,A-700,A-900,24-70,70-200,50/1,4,Hi-Matic E,X700 + 28/50/70-200, LX3

Dzieki kolego, ale to jest wlasnie ten PDF , w ktorym brakuje stron 19-30 i 69- 80. Moze ma ktos nammiary na wersje angielska, bo niestety takowej siostrzeniec tez nie posiada. Czytalem w sieci ze Minolta A1 to niezly kompakcik. Szkoda byloby postawic go na polce zeby stal i sie kurzyl.

Motorniczy
    Gość

Thx.Szkoda tylko ze nie po polsku, ale jak sie niema co sie lubi , to sie lubi co sie ma.Z moim angielskim jest raczej kiepsko, ho ale bede musial sobie jakos poradzic. Jeszcze raz dziekuje i watek uwazam za zamkniety.

Uprawnienia umieszczania postów