Kiedys mnie naszlo na szeroki kadr..
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Szukaj
Kiedys mnie naszlo na szeroki kadr..
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 09-07-2025 o 15:46 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
Artur Borzęcki Photography
Nikon D700 ; N24-70mm 2.8 ; N50mm 1.8 ; Sigma 150mm EX Macro ; SB 900
faktycznie, nawet kadr jak w kinie, i to światło genialne. mi sie tylko nie podoba drobiazg - ze ta postać z tyłu dziewczyny jest dokładnie za nią. ale to drobiazg...
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
dzieki, swiatlo to zachodzace slonce, akurat dawalo taka ciepla barwe..
Artur Borzęcki Photography
Nikon D700 ; N24-70mm 2.8 ; N50mm 1.8 ; Sigma 150mm EX Macro ; SB 900
to widać. filmowcy czekają czasem tygodniami na godzinę zdjęć przy takim świetle![]()
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
bardzo ładne![]()
pozdrowienia, Przemysław Wollenszleger
http://www.flickr.com/photos/volen/
Świetne.
Przemyślane zdjęcie razem z tytułem, podoba się.
Troszkę centralnie, ale tutaj to pasuje. Najbardziej jednak, poza samym światłem, podoba mi się kontrast pomiędzy niebieską butelką a otoczeniem.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
Taaa... swiatlo doskonale.
Az milo patrzec
Pozdrawiam
D300, D40 + cztery szkla
A ja powiem przekornie... że więcej w tym treści niż formy o której tak tu się rozpisujecie...
Tylko czemu tak centralnie? 4-
Byliśmy ostatnio z żoną, proszę pana, w Hali Mirowskiej, gdzie ja miałem aparat Zorkę 5, zrobiłem kilka zdjęć. - Rejs
Skontaktuj się z nami