Witam,
jak sie wam podoba?
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Szukaj
Witam,
jak sie wam podoba?
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-03-2025 o 13:43 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
Artur Borzęcki Photography
Nikon D700 ; N24-70mm 2.8 ; N50mm 1.8 ; Sigma 150mm EX Macro ; SB 900
uj... Kolego, było by lepiej gdybyś nie przedraganizował...
Pozdrawiam
starałem sięprzedraganizowac i przedavehillowac, ale finalnie to nie moja dzialka...
hmm dziwnie, to wygląda strasznie nienaturalnie, może wersja poddana mniejszej ingerencji photoshopowej się znajdzie?![]()
znajdzie sie znajdzie ale to bedzie juz portret a nie digart :P
//EDIT
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-03-2025 o 13:43 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
o żesz... co to?! tragedia...![]()
a mnie się bardzo podoba obróbka.
Panowie ta praca znalazł sie w dziale " Grafika, digart, posteryzacja " dlatego oceniajcie ją po tym względem a nie jak portret czy glamour
Glamour![]()
5D|17-40/4L|24-105/4L|50/1.8|135/2L flickr
Dla mnie ciekawa praca ale można jeszcze coś pokombinować moim skromnym zdaniem. Brawo.
ニコンのカメラ
Rodzaj obróbki dobrze wybrany do charakteru twarzy. Najsłabszym elementem tej pracy jest paskudna zieleń. Zabić ją, sprowadzić choćby do szarości, albo co najmniej do czegoś wspólnego z resztą. Ten kolor jest z kosmosu, nigdzie się nie powtarza, jest nieuzasadniony. Jak go zgładzisz, uzyskasz ciekawe zestawianie saro-zniszczonej-niebanalnej twarzy staruszki wobec wesołego stroju. Dodatkowo podbiłbym fiolety, to zestawienie wieku ze strojem jest jak dla mnie najciekawsze w tym zdjęciu. A jet to typowa fotografia "do zrobienia", nie taka gotowa do razu, ale taka nad którą warto popracować bo ma olbrzymi potencjał a na pierwszy rzut oka wygląda nieciekawie.
Skontaktuj się z nami