Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Odp: fuji s3 pro error

Cytat Zamieszczone przez !AGresT Zobacz posta
    Mam przy okazji pytanie - czy u Was dodatkowy (pionowy) spust "budzi z uśpienia" aparat? Bo w moim nie...
    Adam
    Jest prawidłowo - pionowy spust nie ma prawa "budzić z uśpienia" aparatu - str. 36 instrukcji obslugi.
    Pozdrawiam:
    Andrzej

Cytat Zamieszczone przez Smurf Zobacz posta
    Jest prawidłowo - pionowy spust nie ma prawa "budzić z uśpienia" aparatu - str. 36 instrukcji obslugi.
    Dzięki. A szkoda, wkurzające to jest...

Mam ustawiony czas przejścia "w stan spoczynku" na bodajże 5 minut i zdaje się że spust pionowy budzi wtedy aparat??? Nie mam sprzętu przy sobie by się upewnić, ale zdaje się, że "to działa"...
    Pozdrawiam

ps.Jednak niestety pomyliłem się-dodatkowy spust po tych 5 minutach martwy jednak... No, może mniej uciążliwe ustawienie na te 5 min., skoro nie "naciąłem" się przez długi czas na zablokowany aparat
    Ostatnio edytowane przez fotomarek_k ; 10-04-2008 o 21:42 Powód: sprostowanie
    Marek

Zakon Fuji

Kupiłem Sanyo eneloop i dalej jest ten problem, trudno się mówi.
    Przy okazji, na ile wam wystarcza komplet naładowanych paluszków?

i pytanie dodatkowe, mam firmware 1.0, czy warto robić upgrade?
    czy mogę to zrobić sam czy trzeba do serwisu się z tym wybrać?

Kiedyś wyczerpały mi się aku i pozyczyłem od kumpla, po włożeniu ERROR

Napisał szelas:
    Kod html:
     pytanie dodatkowe, mam firmware 1.0, czy warto robić upgrade? 
    czy mogę to zrobić sam czy trzeba do serwisu się z tym wybrać?
    Jakieś stare to oprogramowanie masz-może rzeczywiście tu przyczyna tych zawieszek?
    U mnie po zakupie w 2006r było bodajże 2.11. W serwisie wgrali 2.18-podobno lepiej z lampą itd. Ja różnic istotnych nie stwierdziłem-miałem tylko wrażenie, że odcień barw na AWB lekko się zmienił...Pewien tego nie jestem, bo po miesiącu użytkowania body była zmiana oprogramowania.
    W serwisie ta usługa jest robiona podobno za niewielką opłatą-zdaje się że było ok.20zł. We własnym zakresie chyba trudno-w każdym razie odradzali...
    Pozdrawiam
    Marek

Zakon Fuji

Cytat Zamieszczone przez fotomarek_k Zobacz posta
    W serwisie ta usługa jest robiona podobno za niewielką opłatą-zdaje się że było ok.20zł. We własnym zakresie chyba trudno-w każdym razie odradzali...
    Pozdrawiam
    Firmware w S3pro uaktualnia się we własnym zakresie bez najmniejszych problemów, trzeba jedynie mieć w aparacie kartę xD.
    Pozdrawiam:
    Andrzej

Uprawnienia umieszczania postów