Szukaj
Mam ustawiony czas przejścia "w stan spoczynku" na bodajże 5 minut i zdaje się że spust pionowy budzi wtedy aparat??? Nie mam sprzętu przy sobie by się upewnić, ale zdaje się, że "to działa"...
Pozdrawiam
ps.Jednak niestety pomyliłem się-dodatkowy spust po tych 5 minutach martwy jednak... No, może mniej uciążliwe ustawienie na te 5 min., skoro nie "naciąłem" się przez długi czas na zablokowany aparat![]()
Ostatnio edytowane przez fotomarek_k ; 10-04-2008 o 21:42 Powód: sprostowanie
Marek
Zakon Fuji
Kupiłem Sanyo eneloop i dalej jest ten problem, trudno się mówi.
Przy okazji, na ile wam wystarcza komplet naładowanych paluszków?
i pytanie dodatkowe, mam firmware 1.0, czy warto robić upgrade?
czy mogę to zrobić sam czy trzeba do serwisu się z tym wybrać?
Kiedyś wyczerpały mi się aku i pozyczyłem od kumpla, po włożeniu ERROR
Napisał szelas:
Jakieś stare to oprogramowanie masz-może rzeczywiście tu przyczyna tych zawieszek?Kod html:pytanie dodatkowe, mam firmware 1.0, czy warto robić upgrade? czy mogę to zrobić sam czy trzeba do serwisu się z tym wybrać?
U mnie po zakupie w 2006r było bodajże 2.11. W serwisie wgrali 2.18-podobno lepiej z lampą itd. Ja różnic istotnych nie stwierdziłem-miałem tylko wrażenie, że odcień barw na AWB lekko się zmienił...Pewien tego nie jestem, bo po miesiącu użytkowania body była zmiana oprogramowania.
W serwisie ta usługa jest robiona podobno za niewielką opłatą-zdaje się że było ok.20zł. We własnym zakresie chyba trudno-w każdym razie odradzali...
Pozdrawiam
Marek
Zakon Fuji
Skontaktuj się z nami