Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie żywieckie klimaty

Z dzisiejszego, popołudniowego spaceru - wrzucam na próbę

Domyślnie Odp: żywieckie klimaty

Czym kierowałeś sie umieszczając w kadrze ten płot?

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Czym kierowałeś sie umieszczając w kadrze ten płot?

Bo jest porządnie zrobiony Na serio - sam nie wiem, taką miałem wizję. Dość ładnie ( ciepło) oświetlało go zachodzące słońce. "Płotkowa" jest cała dzisiejsza seria Jedni lubią łódki... inni... Panie Maćku coś szerzej na temat błędów ...?

Tylko nie "Panie" :P
    Ja wiem czy błędów... nie mnie oceniać. Mogę jedynie powiedzieć czego ja bym próbował uniknąć. W tym wypadku płotu, który niczego do obrazu nie wnosi prócz zakłócania harmonii.
    Kolejna sprawa to niebo. Chmury bądź na granicy przepału bądź już po za nią. I te kolory... nie chcę mędrkować ale czy nie przydałaby sie jakaś UV ?

Nooooo ... 2 o nieeeebo lepsza. Tu widzę, że bez płotku nie byłoby zdjęcia. Kolory - kadr na plus.
    2 tak - 1 nieeee (czyt. pstryczek).

za Panem Maćkiem
    jedynka na nie
    za to dwójka poważna, choć sam bym płot wziął pod innym kontem

p.s. Witam krajana jest tu ktoś jeszcze z miasta najlepszego piwa??
    moja kapela
    d50 f60 28-80(ciemny) / 50-150 2.8 / 50 1.8 / sb800

Talking Odp: Maciek

Dzięki Maciek za wskazówki - jak zwykle cenne. Kurcze! A mnie właśnie najbardziej ten płot na jedynce leży Kogo dobić następnym płotem?!!!

Domyślnie

p.s. Witam krajana jest tu ktoś jeszcze z miasta najlepszego piwa??[/QUOTE]

Cześć Ziomal. Paru się pewnie znajdzie.

chciałbym mieć takie widoki na spacerze... a co ma? może wrzuce jak poskanuje.

zdjęcie drugie swietne jest. ja to bym jeszcze spróbował płot na wprost, tak żeby przez cały kadr biegły poziomo deski, a za mini trawka i niebo ale to moglo by byc hardcorowe za mocno

wg mnie chmury fajnie wyglądają takie białe, że az przepalone (jezeli są), przecie patrząc na niebo nieraz chmury właśnie takie są, że nie da się na nie patrzeć, bo rażą.
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów