Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Domyślnie Ołówek i pastele

Witam,
    Do dzisiaj nie wiedziałem że jest tutaj taki fajny dział. Oprócz fotografowania lubię sobie porysować Poniżej dwa portrety tej samej osoby, w wydaniu ołówkowym i pastelowym.

Jesli są troszkę za duże, to przepraszam. Wykorzysalem format prac jaki mam na stronie.

Pozdrawiam

amber

Domyślnie

W zwiazku z brakiem "dobrej woli" administracji (czytaj Piotr Milecki i moderatorzy) do rozwiazywania problemow, kategorycznie mowie NIE takiemu cwaniactwu!!!
    Chcesz sie poczuc, jak w Polsce? Porozmawiaj z Sailorem. Polecam! Swietna kuracja wstrzasowa!

Domyślnie

Ależ masz benedyktyńską cierpliwość! Nawet spływające krople wody odwaliłeś! Ładnie zrównoważona kompozycyjnie plama światła i cienia.
    Choć bardziej mi się podoba pastela (może dla tego, że rysunek lekko mnie przeraża) - swobodna, żywa, świetne zestawy barw. No i wspaniała modelka

Domyślnie

Dziękuję
    Krpolak, Czornyj - dzisiaj by mi się nie chciało tak siedziec z ołówkiem. Ta praca to było zakonczenie pewnego etapu. Teraz to juz tylko szybszy, bardziej dynamiczny pastel

Pozdrawiam
    amber

Domyślnie

pierwsze rewelacja!
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez turbo
    pierwsze rewelacja!
    Ja bym powiedział - genialne ...
    Pozdrawiam
    D50 | N 18-55 | N 55-200 | N 50 1.8 | SD UltraII 1GB | SlingShot A200| in da future - Sigma 10-20, SB600 i może więcej umiejętności ....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Konop TM
    Cytat Zamieszczone przez turbo
    pierwsze rewelacja!
    Ja bym powiedział - genialne ...
    Pozdrawiam
    Ja bym powiedział, że wręcz narysowaleś zdjęcie
    D70s | 18-70 | 50 | 70-300 VR | SB-800 | Hoya DMC CPL | Lowepro Off Road
    ..:: http://www.lesniak.ocom.pl/ ::..

Domyślnie

...nie no padłem na kolana przecież to pierwsze to wygląda jak zdjęcie a nie rysunek. Pełen szacunek naprawdę piekne. (lepsze niż portrety które pstrykam aparatem)
    ......co ja moge wiedziec o foceniu ...NIC

Domyślnie

Zaraz, zaraz... chcecie powiedzieć, że jedynka to jest fotografia rysunku!? nie no ludzie... bo jak mi zaraz szczęka opadnie to będziecie zrzutkę na operację robić.
    D300 i kilka butelek z denkiem ale bez szyjki...

Domyślnie

Jak dla mnie to nr 1 jest zdjeciem. Prosze mi wybaczyc moze mlody jestem, ale jeszcze nigdy nie widzialem tak "zywych" oczu.
    Dla mnie to jest zdjecie po obrobce. Jesli nie to mamy GENIUSZA na forum
    D70 | Tamron 28-75/2.8 | SB-800 |

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów