Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Domyślnie

Człowieku, rysujesz z fotograficzną dokładnością? Jesteś lepszy, choć wolniejszy - niestety*, niż aparat fotograficzny, nie mniej dokładny! No i w dodatku te kreski, który aparaat zrobi takie zdjęcie?
    Powaliło mnie. Próbowałem kiedyś swoich sił w rysunku, ostatnie prace - przynajmniej wg mnie - były całkiem niezłe (choć widziałem masę rysunków, po których wpadałem w kompleksy). Jestem w stanie docenić umiejętności i wysiłek potrzebne do stworzenia takiego portretu.
    Powalające, jak żywe. Tylko pozazdrościć mogę takich umiejętności.

*jeśli myślimy o analogu, to nie jesteś wolniejszy od niego. Zarejestrowanie obrazu na filmie, to jedno. Drugie, to czas oczekiwania na wywoływania. Powstanie efektu końcowego trwa jednak trochę dłużej, jeśli tak policzyć.

Domyślnie

sory...nie jest to robota Pana Fotoszopa...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wilus
    Niestety muszę Was zmartwić... ale jest to robota Pana Fotoszopa...
    A może Pana Tik-Taka?
    To fakt - w Photoshopie można zrobić wszystko. Ale coś takiego zdecydowanie łatwiej będzie narysować.

Domyślnie

czemu zajrzalem tu tak pozno??
    w sumie to dobrze, ze dopiero dzis wybilem zeby jak mi szczeka na stol leciala
    przynajmniej wigiljne potrawy smakowały jak trzeba
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

Domyślnie

Moim zdaniem pierwszy rysunek jest w deche i z pewnością jest to rysunek... widać pozostawiona struktur garitu ołówka na rysunku... Widziałem różne programy do obróki zdjęci i na wielu z nich pracowąłem i żaden z nich nie zostawia takiego efektu... Rysunek zaskakujacy, ładnie rozłożone światło cienie, dobra kompozycja... Czysta realka... Choć bardziej jestem wstanie pokłonić sie w strone pasteli... bardzo ładnie włosy i otoczenie potraktowałeś moim zdaniem... poszesłeś w impresjonizm

Domyślnie

Jestem pod ogromnym wrazeniem!

Domyślnie

Olowek mnie powalil!
    Doskonale!

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów