Amber, wypowiedz się czy 1 jest zdjęciem z obróbką czy zdjęciem rysunku... Bo jeżeli zdjęciem rysunku to zgadzam się z ANalfabetą.
Szukaj
Amber, wypowiedz się czy 1 jest zdjęciem z obróbką czy zdjęciem rysunku... Bo jeżeli zdjęciem rysunku to zgadzam się z ANalfabetą.
D300 i kilka butelek z denkiem ale bez szyjki...
Przecież widać, że rysunekMiękki ołówek, większy format, dobre oko i dużo cierpliwości!
No jedynka mnie tez zadziwia. Odwzorowanie i skala dokladnosci swiatla na buzi jest totalna. To mistrzowski portret albo za Analfabeta. Sam nie wiem, chociaz .. dzisiaj 1 kweitnia.. wiec...
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
ars, nie no gdzieś Ci zegarek uciekł chyba - dzisiaj jest 2 kwietnia![]()
W zwiazku z brakiem "dobrej woli" administracji (czytaj Piotr Milecki i moderatorzy) do rozwiazywania problemow, kategorycznie mowie NIE takiemu cwaniactwu!!!
Chcesz sie poczuc, jak w Polsce? Porozmawiaj z Sailorem. Polecam! Swietna kuracja wstrzasowa!
mziel ... no wiesz.. zapracowani czasu nie licza..co z tego ze 1 w nocy ..dla mnie to 1 kweicien![]()
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
Dziękuję za opinie
Dlaczego miałbym podawac zdjęcie jako rysunek? Po co?
I dlaczego jest tyle wątpliwości? Przeciez doskonale widać pociągnięcia ołówka i kredki conte, specjalnie nad głową i w dolnym prawym rogu zrezygnowałem z gładkiego cieniowania by nie było wątpliwości ze jest to rysowane.
To jest rysunek, narysowany przeze mnie półtorej roku temu. Koniec pewnego, ołówkowego etapu![]()
Myslę ze niedowiarków przekona krótki traktacik na jego temat, przygotowany dla jednego z portali graficznych:
http://ef.art.pl/index.php?p=10&a=2&id=4
Ponizej dorzuce jeszcze dwie, "archwalne" prace:
"Samotność" z przed 7 lat
i "Jawa czy sen" - sprzed 13 lat - gdy zaczynałem przygodę z ołówkiem na studiach.
Teraz, jak pisalem, zdecydowanie wolę jednak dynamiczne, bardziej kreatywne pastele
pozdrawiam
amber
Zapraszamhttp://blog.amberwind.pl
Po co Ci aparat ?R E W E L A C J A
......co ja moge wiedziec o foceniu ...NIC
zauroczyłeś mnie swoimi pracami.Posiadasz umiejętność patrzenia i przenoszenia na "papier" emocji (masz tzw. oko i rękę) :P Ty po prostu masz talent![]()
myślę,że chyba każda kobieta marzy o takim portrecie z którego emanuje to "coś".
rysuj, maluj, pokazuj.....
Pozdrawiam Vesia Rzenno
Wasze zdjęcia - moje emocje i wrażenia
Amber, wisisz mi opłatę operacji szczęki... złamana w kilku miejscach.
Skontaktuj się z nami