Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: kwiczol

Domyślnie kwiczol

z dzisiejszego porannego spaceru z psiakiem
    1

2

Domyślnie Odp: kwiczol

Ślicznie w GO wlazł,oczko,rosa....prima
    Oba extra.
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Śliczne.

A tak z ciekawości - to ze statywu robione czy VR aż tak skuteczny?

Pozdr.,

GSK

A tak z ciekawości - to ze statywu robione czy VR aż tak skuteczny?
    vr , ale slonko bylo takie ze pewnie i bez wyszly by ostre

No bardzo fajne, kropelki ładnie sie prezentuję na tle ptaszka
    opis w fazie przygotowań ...

Masz grzecznego psiaka skoro nie spłoszył ptaszka, zdjęcia bardzo udane, szczególnie to drugie gdzie ptaszyna już chyba szykuje się do odlotu.
    EOS

Mi bardzo podoba się 1-ka. Wszystko jest super, tylko jedna rzecz nie konweniuje, to rozmycie tła. Mam to szkiełko i twierdze że ma wiele zalet, ale to mnie dobija.

Pozdrawiam
    Nikon i parę szkiełek

Prawda, tu niestety można wprowadzić lekką ingerencję i rozmyć trochę tło w PS lub kto czego używa. Sam niestety mam jakieś takie mieszane uczucia co do poprawek, szczególnie w fotografii przyrody (bo portrety czy akty to inna koncepcja niż oddawanie natury samej w sobie). Fakt że takie teraz czasy i większość osób ingeruje, ale ja wolę "niedoskonałe" lub nie tak wspaniałe ale naturalne zdjęcia - wtedy widać kunszt fotografaa nie Adobe
    EOS

Cytat Zamieszczone przez masterpiter Zobacz posta
    Prawda, tu niestety można wprowadzić lekką ingerencję i rozmyć trochę tło w PS lub kto czego używa. Sam niestety mam jakieś takie mieszane uczucia co do poprawek, szczególnie w fotografii przyrody (bo portrety czy akty to inna koncepcja niż oddawanie natury samej w sobie). Fakt że takie teraz czasy i większość osób ingeruje, ale ja wolę "niedoskonałe" lub nie tak wspaniałe ale naturalne zdjęcia - wtedy widać kunszt fotografaa nie Adobe
    zgadzam sie ze fotografi przyrodniczej nie ma co zabardzo mieszac .owszem jakis stempelek , kotrast , rozjasnic oczko pedzelkiem, to tak , ale reszta to nie dla mnie .

Rozmowny Awatar ptero
    Miasto
    Korków (dawniej Kraków)

bardzo bardzo fajne
    Innych mrok pogardy okryje-Jak oni sami w haniebnym milczeniu-ołtarze pradawne ojców porzucili-siebie,dzieci swoje i rasę-na zatracenie skazując-prochy wasze to już wiatr i niepamięć!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów