Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Ze "studia" - Ania

Witam. Przedstawiam świeżo zrobione zdjęcie. Ciągle staram sie doskonalić foto w tzw. "domowym studiu" więc proszę o rady i opnie. Co nie tak ze światłem itp. Pozdrawiam

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 13-03-2025 o 21:31 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
    pozdrawiam
    Tomek

Zaziel
    Gość

Domyślnie Odp: Ze "studia" - Ania

Czoło pani wypalasz i nie foć portretu z dołu, dziurki od nosa nas nie interesują.

Cytat Zamieszczone przez Zaziel Zobacz posta
    ... i nie foć portretu z dołu, dziurki od nosa nas nie interesują.
    Zależy kto co lubi
    pozdrawiam
    Tomek

Jedynie biała plama na czole bardzo razi. Reszta interesująca.
    D90 + N35/2 + N50/1.8 + N18-200 VR + T12-24; SB-800, SU-800; NX100 + 20-50 + 20/2.8; cokin
    moja galeria: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_piotrw

I wyrównać odcienie skóry... Policzki, brązowe pod gardłem... Śliczna pani, pokaż ją ślicznie
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

obróbka zeszpeciła to skądinąd ładne zdjęcie- nie wszystko można zastąpić makijażem... Kolorki trochę rozjechane (różnica dekolt- buzia).
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Cytat Zamieszczone przez ozzy Zobacz posta
    ...nie wszystko można zastąpić makijażem...
    Chyba nie do końca rozumiem, co autor tego postu miał na myśli.
    pozdrawiam
    Tomek

Mi sie wydaje, ze chodzilo o to, ze skora na twarzy za bardzo rozmyta w PS i wyglada lekko nienaturalnie w zestawieniu z reszta skory. Dolne partie wygladaja na nietkniete, a twarz ciut za bradzo.
    Nikon D80 + Tamron 17-50, Nikkor 50 f1,8 + Tamron 90, SB800, tekturowe klamoty

Poprawione. Lepiej?

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 13-03-2025 o 21:31 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
    pozdrawiam
    Tomek

Lepiej, choć nierówności skóry wciąż strasznie rzucają się w oczy. :/ Szkoda, bo to piękna pani i ma niesamowity potencjał.
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów