Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Domyślnie Lublin o zmierzchu

Zapraszam od razu do większej wersji w tym linku:
    http://gallery.photo.net/photo/7139198-lg.jpg

1)

Domyślnie Odp: Lublin o zmierzchu

2) Tu odmienne podejście > SinCity to moze nie jest - ale takie szarosci bardzo lubie.

co tu sie rozpisywac oba ładne

Moze cos wieczorem dorzuce wiecej

oba bardzo fajne szczególnie numer 1 chętnie zobacze coś więcej
    ps z jakiego miejsca były robione ?

Nr 2 bardziej mi leży, jest motyw przewodni, jest ciekawy kadr. Nr 1 nie jest juz tak ciekawy. Niebo broni się jedynie kolorek, ale jak na taką jego ilość przydały by się jakieś chmurki. Reszta też jakaś taka zwykła.
    D90 + N35/2 + N50/1.8 + N18-200 VR + T12-24; SB-800, SU-800; NX100 + 20-50 + 20/2.8; cokin
    moja galeria: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_piotrw

Jedynka moim zdaniem nieciekawa kompozycyjnie. Ladne niebo nie wystarczy. Za dużo góry. Moim zdaniem takie widoczki lepiej w panoramie wychodzą. Poza tym nie wiem co jest treścią tego zdjęcia. Czy dachy chciałeś pokazać, czy oświetlony kościół. W zasadzie dla mnie to jest zdjęcie nieba, a jeśłi nieba- to za dużo dołu jest.
    W dwójce uciąłbym ciemną górę. Poza tym jeśli o mnie chodzi to zdjęcia nocne zdecydowanie wolę w kolorze.
    Pozdrawiam
    Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352

Dzięki za uwagi
    Malibu - z hotelu Victoria

niezłe możliwości macie czy na kawie byliście przypadkiem na tarasie i mieliscie przypadkiem cały rybsztunek ze sobą??

Niestety nie było tak różowo - ale powiem jedno Lublin z góry jest szary, bury i ponury. W nocy też nie jest lepiej...
    Tak naprawdę mam wiele zdjęć ale patrze, patrze i po prostu nie ma nic ciekawego - architektura ciekawa u nas leży niestety - jeszcze gorzej jest z fajnym oświetleniem.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów