Szukaj
1- szkoda ze kadr od dolu
2- rowniez kadr sie nie podoba
3- najlepsze, szkoda ze troche ostrosc poleciala ale jak wiadomo 55-200 demonem predkosci nie jest
na wszystkich zdjeciach widac spory szum, przydaloby sie lekkie odszumianie
"Spory szum" ? A możesz powiedzieć niby gdzie?
Albo inaczej... co rozumiesz pod pojęciem szumu.
Ja na CRT nie widze "sporego szumu".
Czy to spory szum, czy nie, to powinniście ustalićale mimo wszytko na moim crt widać i to jak zwykle w ciemniejszych miejscach. To nie jest jakiś wielki problem w tym przypadku.
Misiek najbardziej podobają 1 i 3ka. Dwójka ze wzgędu na ustawienie ptasiora dziobem do fotografa jest najsłabsza.
Ptasiorki ładne. No i jest coś co Andrzejowi pasuje.. bałagan gałązkowy w tle
pozdrawiam
szum , szumem, ale 1 i 3 calkiem fajne jak na przydadkowe podejscie do tematu.
Najwięcej na 3-ce, ale to nie jest spory szum. To coś powstaje przy wyostrzaniu po zmniejszeniu i faktycznie widoczne jest najbardziej na LCD. Taka ich uroda. Na CRT bywa niewidoczny bo obraz powstaje w inny sposób.
MZ nie ma co sobie tym głowy zawracać.
Nikon i parę szkiełek
Dajcie spokój z tym szumem, ja tu nic takiego nie widzęJedynie do czego można się przyczepić to do śmieci w kadrze, ale pomijając ten szczegół to fotki są bardzo fajne, mi się podobają
![]()
opis w fazie przygotowań ...
Kasza,ziarno,szum...jak tam kto chce.....dla mnie do przyjęcia,tym bardziej że odszumienie "wetnie" trochę szczegółów,a wtedy będzie jeszcze gorzej.Całkiem ładnie łepek wyszedł na jedynce i szkoda,że trochę tego jaskrawego nieba się wdarło od ogona.Na dwójeczce korpusik fajny ,no i tło moje ulubione....,ale główki brak.Kolorek fajny.
Trójka ładnie leci.....No cóż i tak dwusetką, i od podwozia zbyt wiele się nie zwojuje...
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Biorąc pod uwagę jak kląłeś na ten obiektyw to zdjęcia ekstra. Trójeczka najekstowsza. Kupuj tele!![]()
Skontaktuj się z nami