Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Gile - [Nemeth]

Domyślnie Gile - [Nemeth]

Witam

Pierwsze dość przypadkowe podejście do tego gatunku
    N55-200, więc optycznie bez rewelacji.

1. Samiczka

2. Samczyk

3.

pozdrawiam

Domyślnie Odp: Gile - [Nemeth]

1- szkoda ze kadr od dolu
    2- rowniez kadr sie nie podoba
    3- najlepsze, szkoda ze troche ostrosc poleciala ale jak wiadomo 55-200 demonem predkosci nie jest

na wszystkich zdjeciach widac spory szum, przydaloby sie lekkie odszumianie

"Spory szum" ? A możesz powiedzieć niby gdzie?
    Albo inaczej... co rozumiesz pod pojęciem szumu.
    Ja na CRT nie widze "sporego szumu".

Czy to spory szum, czy nie, to powinniście ustalić ale mimo wszytko na moim crt widać i to jak zwykle w ciemniejszych miejscach. To nie jest jakiś wielki problem w tym przypadku.

Misiek najbardziej podobają 1 i 3ka. Dwójka ze wzgędu na ustawienie ptasiora dziobem do fotografa jest najsłabsza.
    Ptasiorki ładne. No i jest coś co Andrzejowi pasuje.. bałagan gałązkowy w tle

pozdrawiam

szum , szumem , ale 1 i 3 calkiem fajne jak na przydadkowe podejscie do tematu.

Najwięcej na 3-ce, ale to nie jest spory szum. To coś powstaje przy wyostrzaniu po zmniejszeniu i faktycznie widoczne jest najbardziej na LCD. Taka ich uroda. Na CRT bywa niewidoczny bo obraz powstaje w inny sposób.
    MZ nie ma co sobie tym głowy zawracać.
    Nikon i parę szkiełek

Dajcie spokój z tym szumem, ja tu nic takiego nie widzę Jedynie do czego można się przyczepić to do śmieci w kadrze, ale pomijając ten szczegół to fotki są bardzo fajne, mi się podobają
    opis w fazie przygotowań ...

Kasza,ziarno,szum...jak tam kto chce.....dla mnie do przyjęcia,tym bardziej że odszumienie "wetnie" trochę szczegółów,a wtedy będzie jeszcze gorzej.Całkiem ładnie łepek wyszedł na jedynce i szkoda,że trochę tego jaskrawego nieba się wdarło od ogona.Na dwójeczce korpusik fajny ,no i tło moje ulubione....,ale główki brak.Kolorek fajny.
    Trójka ładnie leci.....No cóż i tak dwusetką, i od podwozia zbyt wiele się nie zwojuje...
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Biorąc pod uwagę jak kląłeś na ten obiektyw to zdjęcia ekstra. Trójeczka najekstowsza. Kupuj tele!
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Kasza,ziarno,szum...jak tam kto chce.....dla mnie do przyjęcia,tym bardziej że odszumienie "wetnie" trochę szczegółów,a wtedy będzie jeszcze gorzej. [..]Pzdr
    Andrzej
    No nie koniecznie, bo odszumic możesz tylko w miejscach gdzie widoczny "szum", tudzież w wybranych miejscach, a konkretnie tło.Jest troche zabawy ale jak ktoś lubi się męczyć

pozdrawiam

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów