Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Znudzone...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Talking Odp: Znudzone...

Cytat Zamieszczone przez witch81 Zobacz posta
    Ech te kobiety??? Jesteś rozchwiany emocjonalnie, bo nie wiesz czy zdjęcie Ci się podoba czy nie i mówisz ech te kobiety? A z nicka dużo wynika - witch to po angielsku - Czarownica.... (so...better be careful) buhahaha
    Daruj sobie takie teksty, proszę. Przeczytaj uważniej to co wtedy napisałem:
    "W czwórce uchwyciłeś niezwykle ciekawy kadr, ale reszta do bani. Gdyby zachować kontur i poeksperymentować to niezłe zdjęcie by wyszło...ale ja tak nie lubię"
    Jak dla mnie to możesz być sobie nawet wiedźminem, mojego stanu emocjonalnego nie masz prawa komentować bo nie masz o nim pojęcia, ja wypowiadam się tylko na temat twoich zdjęć i nie licz że mnie emocje poniosą i zacznę ci pyskować (bo tego pewnie oczekujesz). Czekam na kolejne zdjęcia, pozdrawiam
    EOS

Domyślnie Odp: Znudzone...

Cytat Zamieszczone przez masterpiter Zobacz posta
    Daruj sobie takie teksty, proszę. Przeczytaj uważniej to co wtedy napisałem:
    "W czwórce uchwyciłeś niezwykle ciekawy kadr, ale reszta do bani. Gdyby zachować kontur i poeksperymentować to niezłe zdjęcie by wyszło...ale ja tak nie lubię"
    Jak dla mnie to możesz być sobie nawet wiedźminem, mojego stanu emocjonalnego nie masz prawa komentować bo nie masz o nim pojęcia, ja wypowiadam się tylko na temat twoich zdjęć i nie licz że mnie emocje poniosą i zacznę ci pyskować (bo tego pewnie oczekujesz). Czekam na kolejne zdjęcia, pozdrawiam

Nie lubię jak ktoś pyskuje i nie miałam zamiaru nikogo prowokować... nie wiem czy zauważyłeś, ale moja wypowiedź miała charakter żartobliwy. Pozdrawiam i cieszę się, że czekasz na kolejne zdjęcia. Z chęcią zobaczyłabym jakieś Twoje.

Nie lubię jak ktoś pyskuje i nie miałam zamiaru nikogo prowokować... nie wiem czy zauważyłeś, ale moja wypowiedź miała charakter żartobliwy. Pozdrawiam i cieszę się, że czekasz na kolejne zdjęcia. Z chęcią zobaczyłabym jakieś Twoje.
    To pokój, rozumiem może kiedyś jakieś zdjęcia wrzucę, pierwsza się dowiesz. Pozdrawiam!
    EOS

A była jakaś wojna? No i nie ma co czekać... tylko zdjęcia wrzucać

A była jakaś wojna? No i nie ma co czekać... tylko zdjęcia wrzucać
    Wojny nie było, lekkie zamieszki tym bardziej mnie cieszy porozumienie. co do zdjęć to nie sądzę żebym miał się czym chwalić, jeśli zrobię takie które będzie warto zamieścić na tym forum to być może to zrobię. Jeśli tak będzie to liczę na twoją opinię. Pozdrawiam!
    EOS

apropo zdjec nie wojny
    mi przypadly do gustu
    2 i 3
    pozdrawiam
    nikony dwa i jakies szkła

Uprawnienia umieszczania postów