1.No właśnie sprawdzamZamieszczone przez stig
2.Gimp mi nie pasuje. Do samych NEFów używam Rawshootera i jestem zadowolony, ale chciałbym coś jeszcze do dalszej obróbki z uwzglądnieniem warstw, masek, krzywych itp
Szukaj
1.No właśnie sprawdzamZamieszczone przez stig
2.Gimp mi nie pasuje. Do samych NEFów używam Rawshootera i jestem zadowolony, ale chciałbym coś jeszcze do dalszej obróbki z uwzglądnieniem warstw, masek, krzywych itp
I tu się mylisz. Zaglądałeś choć do linka, który był podany?Zamieszczone przez stig
Starsze wersje PS nie obsługują ACR v3.x, ale taki PS Elements 4 jak najbardziej z tym działa. Cały knyf polega na tym że ACR v3.x odpalony na PS E oferuje mniej, niż stary ACR na PS v7.x
pozdrawiam Krzysiaczek
Szymony, ale ja pisalem w kontekscie samego PhotoShopa (a raczej jego starszej wersji) jako stronie w wyborze autora watku. Nie interesuje mnie co PSE oferuje, bo go nie uzywam. A jesli dzieki temu kolega dowiedzial sie, ze rozpatrywana przez niego alternatywa raczej go nie zadowoli (stare wersje Shopa nie obsluza wymaganych nowych ACR), to jego wybor staje sie bardziej oczywisty...Zamieszczone przez szymony
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
na alledrogo jest co chwila do sprzedania jakiś PS 6.0, nawet za nieco ponad 300 zł sie trafia. piszą, że nie rejestrowany, zafoliowany, nie otwierany, ale nie wiem jak to naprawdę jest - skąd mają teraz "nowe" PS 6.0 i to w ilościach po kilka sztuk.
można kupic w sklepie upgrade na niego do PS CS2 za 700 zł (brutto).
Razem wychodzi najtańszy PS CS2 - 1.000 zł.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
rozejrzyj się dobrze po rynku np. skanerów do nie których czasami jest dodawane fajne oprogramowanie ( w ten sposób nabyłem legalnego Corela![]()
Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death
Skontaktuj się z nami