Fajne fotki. Mi najbardziej podchodza nr 1 i 4. Na 2 chyba troszke kolorki przesycone. Moze to byc kwestia monitora. Piekne masz okolice.
Pozdrawiam.
Szukaj
Fajne fotki. Mi najbardziej podchodza nr 1 i 4. Na 2 chyba troszke kolorki przesycone. Moze to byc kwestia monitora. Piekne masz okolice.
Pozdrawiam.
Nikon i parę szkiełek
Miejscami trochę przymaskowałeś przepały ale to tak jakby wsiadać do wypasionej limuzyny i narzekać, że drzwi skrzypnęły. Świetnie jest.
A jedynka jest obsceniczna ;]
Moj faworyt to autostrada do lasu, troszke za zielone ale wlasnie dlatego fajne.
Powiedz jak sie to szklo zachowuje na 14mm w lesie, nie wala sie drzewa za bardzo?
Witam serdecznie: wszystkie bardzo udane! Emanuje z nich ciepło, aż się chce iść do lasu. Piękna kolorystyka.
Mnie najbardziej przypadły do gustu 2 i 4. Pozdrawiam, Art
D300 / D810 / F70 + Nikkory
Najbardziej mi się podoba dwójka. Właśnie to ciepełko kolorów jest najlepsze. W głowie tylko spacerek, spacerek,...
1. plus za kadr i oczywiscie za kolorki.
2. dla mnie za cukierkowo.
3. jakos nie przemawia do mnie. nie wiem czemu
4. jest ok.
Pozdrawiam![]()
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Witaj,
5 rano to było takie maleńkie przerysowanie - chodzi mi oczywiście o plastyczne, rozproszone światło ranne, kiedy wiele osób jeszcze śpi a słońce czeka na fotografików. Wtedy, niekiedy nawet z bylejakiego widoczku, robi się coś na prawdę pięknego. Poranne słońce można porównać do zoomu w obiektywie. Wygodny (mówię ogólnie - nie do Ciebie) wstanie o 12.00 i będzie robił zdjęcia, wygodny przekręci pierścień zooma, zamiast podejść bliżej (zmieni przy tym perspektywę - raz będzie lepiej, a raz gorzej). Oba mają kluczowe znaczenie jeśli chodzi o zdjęcia krajobrazów.
Co do Twoich zdjęć i stylu - rozumiem to i szanuję - kibicuję dalej i chętnie poznam następne prace.
Pozdrawiam serdecznie
Remek
P.S.
Artur przesadza![]()
Skontaktuj się z nami