Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: **99**

Domyślnie **99**

99-iąte z wielu -zapraszam

1

2 i ciepło (bardzo ciepło celowo tak trochę przed zachodem) mnie ujęły kolory

orginał http://img241.imageshack.us/my.php?image=dsc5389fe2.jpg

Domyślnie Odp: **99**

jedynka fajnie wychwycona .. niejedna osoba przeszłaby koło tego (pewnie ja tez ) niedostrzegając dobrego kadru plus dla Ciebie za fotograficzne oko i plus za zdjęcie
    dwójka niepodoba mi sie ale nie dlatego że jest zła ale dlatego ze jest w/g mnie nudna

Fajnie jedynka "zdjęta"....Podobają mi się bukowe lasy.Mają kompletnie inny klimacik..szczególnie jesienią.
    Podoba się....
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

i jeszcze bonusik

3 autostrada do lasu (ale w rzeczywistosci piaskowa droga -jedynie utwardzona)

4 i leśny dziwoląg

Jakos nie moge sie skupic na wypowiedzi, ale okolica bardzo przyjemna, a sposob pokazania zacheca do odwiedzin.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Harb,
    Ode mnie tylko jedna prosta rada: wstań o 5.00 idź w to miejsce i zrób zdjęcia jeszcze raz (będzie zdecydowanie ciekawsze światło). Podziękujesz mi za tą radę - jestem pewien.

Pozdrawiam
    Remek

Harb 2 wymiata to jest to co lubię - zabawa kolorami
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Cytat Zamieszczone przez remek Zobacz posta
    Harb,
    Ode mnie tylko jedna prosta rada: wstań o 5.00 idź w to miejsce i zrób zdjęcia jeszcze raz (będzie zdecydowanie ciekawsze światło). Podziękujesz mi za tą radę - jestem pewien.

Pozdrawiam
    Remek
    o piątej rano o tej porze roku to będzie tam jak w bunkrze , łatwo jest radzić na odległość - lubię zdjęcia kontrastowe (jak chyba
    już zauważyłeś i jest to świadomy wybór) -fotki (większość)robione około 16.30 - 30 marca godzinę póżniej trzeba już byłoby w tym lesie ciemniejsze partie doświetlać albo wybrać bardzo wysokie iso
    np nr 2 jest celowo podciągnięte kolorystycznie -rozumiem że nie każdemu musi się podobać -dziękję Ci za odwiedziny i radę (wiem od Artura że fotografia nie jest Ci obca --- ja mam taki styl)

serdecznie pozdrawiam

Zdjecia jak zawsze pozytywne, ale 1 hmmm, naprawde jestem pod wrazeniem.
    To prawda Janusz oko do pstrykow to ty masz.

Pozdrawiam
    Czlowiek rodzi sie madry,pozniej idzie do szkoly,cale zycie sie uczy i umiera glupi.

Cytat Zamieszczone przez kronos28 Zobacz posta
    Harb 2 wymiata to jest to co lubię - zabawa kolorami
    ja też czasami ,nr 2 tak właśnie sklasyfikowałem jako nadającą się do podciągnięcia kolorków i uzyskania
    efektu tuż przed zachodem (dla siebie podciągnąłem jeszcze odrobinę mocniej)

pozdrawiam

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów