99-iąte z wielu -zapraszam
1
2 i ciepło (bardzo ciepło celowo tak trochę przed zachodem) mnie ujęły kolory
orginał http://img241.imageshack.us/my.php?image=dsc5389fe2.jpg
Szukaj
99-iąte z wielu -zapraszam
1
2 i ciepło (bardzo ciepło celowo tak trochę przed zachodem) mnie ujęły kolory
orginał http://img241.imageshack.us/my.php?image=dsc5389fe2.jpg
jedynka fajnie wychwycona .. niejedna osoba przeszłaby koło tego (pewnie ja tez) niedostrzegając dobrego kadru plus dla Ciebie za fotograficzne oko i plus za zdjęcie
dwójka niepodoba mi sie ale nie dlatego że jest zła ale dlatego ze jest w/g mnie nudna
Fajnie jedynka "zdjęta"....Podobają mi się bukowe lasy.Mają kompletnie inny klimacik..szczególnie jesienią.
Podoba się....
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Jakos nie moge sie skupic na wypowiedzi, ale okolica bardzo przyjemna, a sposob pokazania zacheca do odwiedzin.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Harb,
Ode mnie tylko jedna prosta rada: wstań o 5.00 idź w to miejsce i zrób zdjęcia jeszcze raz (będzie zdecydowanie ciekawsze światło). Podziękujesz mi za tą radę - jestem pewien.
Pozdrawiam
Remek
Harb 2 wymiatato jest to co lubię - zabawa kolorami
![]()
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
o piątej rano o tej porze roku to będzie tam jak w bunkrze , łatwo jest radzić na odległość - lubię zdjęcia kontrastowe (jak chyba
już zauważyłeś i jest to świadomy wybór) -fotki (większość)robione około 16.30 - 30 marca godzinę póżniej trzeba już byłoby w tym lesie ciemniejsze partie doświetlać albo wybrać bardzo wysokie iso
np nr 2 jest celowo podciągnięte kolorystycznie -rozumiem że nie każdemu musi się podobać -dziękję Ci za odwiedziny i radę (wiem od Artura że fotografia nie jest Ci obca --- ja mam taki styl)
serdecznie pozdrawiam![]()
Zdjecia jak zawsze pozytywne, ale 1 hmmm, naprawde jestem pod wrazeniem.
To prawda Janusz oko do pstrykow to ty masz.
Pozdrawiam
Czlowiek rodzi sie madry,pozniej idzie do szkoly,cale zycie sie uczy i umiera glupi.
Skontaktuj się z nami