Szukaj
Wszystkie trzy dobre. Najlepsza i bezkonkurencyjna jest trójka a IMHO najsłabiej na jedynce. Na dwójce drzewo kadrowałbym ciut w prawo - bliżej brzegu kadru. Generalnie in plus.
Ech, z tej serii tylko i wyłącznie jedynka za proste przesłanie i rozsądne jego rozegranie![]()
I'm not always right, but I'm never wrong...
Jedynka i dwójka mroźne, ale dwójka zdecydowanie bardziej mroźna. To dobrze, ale pewnie sam wiesz, skoro tak zrobiłeś.
I podobnie jak Szanownemu Poprzednikowi, trójka też najbardziej mi się podoba.
Za poprzednikami. Zdecydowanie 3 najlepsza. Pozdrawiam![]()
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Zgadzam sie z wami. 1 jest bardziej sniezna, niz mrozna. Drazni mnie jakosc, ale bedac w plenerze tylko po czesci celowo, nie zabralem tele, a motyw mnie jakos skusil i nie moglem sie oprzec. Osobiscie odbieram to podobnie, jak Lechupe.
Powiadasz Bombel - dwojka zdecydowanie bardziej mrozna...?
Wlasciwie - moze to i dobrze. Dzieki temu mamy w efekcie poniekad "tercet egzotyczny".
W 3 zastanawia mnie wersja z ciachnietym dolem,ktory z jednej strony poglebia klimat, lecz jednoczesnie z drugiej - zasmieca. Nasuwa sie pytanie, co wiecej warte...?
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Dla mnie najciekawsza jest 1-ka. Na 2-ce to 2in1. Do drzewa wszystkoze jest w nastroju "letnio słonecznym". Za drzewem "sroga" zima ze śniegiem i śniegowymi chmurami. Powoduje to dysonans i rozmywa się atmosfera ujęcia.
Pozdrawiam
Nikon i parę szkiełek
IMHO jedynie w jedynce coś tam więcej, niesmiało brzęczy niedopowiedziane...
Pozdro,
Pyzik
http://www.dreamygallery.com
Jedynka dobra - ciekawe stopniowanie kolejnych planów.
Trójka bardzo ładna.
Ja bym nie ciachał dołu , tworzy z resztą ładną harmonijną całość. Co najwyżej wystemplował bym to papierzydło z kępy trawy z lewej strony.
Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
Pozdrawiam Marek
Grupa FOTOKUJAWY
www.frontera.com.pl
Skontaktuj się z nami