Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: a co z D100

Domyślnie a co z D100

czy można kupić nówkę D100? nigdy nie widziałem tego aparatu. owszsem d200 300 tak ale 100?
    wiecie coś o tym?
    tomek
    D80/N18-200VR/HOYA UV
    F80/N28-80G/N70-300G/HOYA HMC UV, hm i statyw Czesław

Domyślnie Odp: a co z D100

To poszalałeś z tym postem :E...
    D100 już od dawna nie produkują :>.

D100 przestał robić zdjęcia jak wyszła 200 teraz po opanowaniu rynku prze D300, D100 przekręca się w grobie

a na poważnie na dprewiev.com masz jego recenzję jak i wielu innych korpusów

Pare lat temu widzialem D100 u murarza przy robocie, archiwizowal codzienne postepy pracy, pewno podsylal dla szefa nie wiem ale b. sie zdziwilem wtedy

Rozmowny Awatar ptero
    Miasto
    Korków (dawniej Kraków)

Cytat Zamieszczone przez sprocket Zobacz posta
    Pare lat temu widzialem D100 u murarza przy robocie, archiwizowal codzienne postepy pracy, pewno podsylal dla szefa nie wiem ale b. sie zdziwilem wtedy

Myślałem że pomagał cieślą wbijać gwoździe.....bo to porządna pucha jest, ale chyba nie dokupienia żywa, jeśli już to z zaawansowanym rakiem migawki, w podeszłym wieku, katowana z początku przez profa, a później przez amatora który wyrządził jej jeszzce większe krzywdy
    Innych mrok pogardy okryje-Jak oni sami w haniebnym milczeniu-ołtarze pradawne ojców porzucili-siebie,dzieci swoje i rasę-na zatracenie skazując-prochy wasze to już wiatr i niepamięć!

Uprawnienia umieszczania postów