Szukaj
Jak dla mnie bajka
Extra to wyszło, można powiedzieć że próby udane![]()
opis w fazie przygotowań ...
Wyszło poprawnie i fajnie. Zapraszam na moje dymy![]()
pozdrawiam
Tomek
pięknie, aż miło patrzeć. Jak dla mnie faworytem jest numer 3 za kolory i 2 za kompozycje
Innych mrok pogardy okryje-Jak oni sami w haniebnym milczeniu-ołtarze pradawne ojców porzucili-siebie,dzieci swoje i rasę-na zatracenie skazując-prochy wasze to już wiatr i niepamięć!
zwłaszcza 3 , niecodzienne takie![]()
D80, S10-20, S30/1.4,N50/1.4G, N80-200, sb-800,bronica ec-tl, nova 5,mini trekker aw
http://szuwar.deviantart.com/
Fajne mi sie podoba.
3 wyglada jak kobieta w tancu.Szkoda ze niewidac partnera tylko jego lewa reke, ktora polozyl na ramieniu partnerki
Nie wiem czy ktos to jeszcz widzi , ale jak dla mnie to jest tancerka jak malowana.![]()
![]()
![]()
Czlowiek rodzi sie madry,pozniej idzie do szkoly,cale zycie sie uczy i umiera glupi.
Jak dla mnie rewelacja! Próbowałem kiedyś "zrobić dyma" ale jestem sto lat za Tobą.
dwójka mi się podoba![]()
zdjęcie życia jeszcze przede mną
bardzo fajnie to wyszlo.
moglbys troche opisac jak sie zabrac do takich zdjec?
Cóż, nic specjalnego się nie działo![]()
Postawiesiłem czarne tło, przed tym mały taboret z kadzidełkiem. Między taboretem, a kadzidełkiem ustawiłem sb-800, tak by oświetliła błyskiem dym, ale nie tło.
Wyzwalałem przez commandera w d70s, ot taka filozofia. Tyle że lampa musiała być niżej, za taboretem, aby nie było centralnego światła w obiektyw. Potem tylko w PS ewentualne odwracanie kolorów.![]()
Skontaktuj się z nami