Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 40

Wątek: Hardflip

Domyślnie Odp: Hardflip

Dobre, ale myślę ,że kolor usatysfakcjonowałby nieusatysfakcjowanych

Cytat Zamieszczone przez msz1977 Zobacz posta
    Dobre, ale myślę ,że kolor usatysfakcjonowałby nieusatysfakcjowanych
    kolor brzydki
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Mi się podoba w takiej tonacji, kadr, moment, MEGA!
    Nikon D50, D80, D300s, D750, 16-28/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8D + 70-200/2.8, 105/ 2.8, Reporter 360 TTL + SB 800 + mega zapał

Swietna fotka. jezdzilo sie kiedys... ehhh stare czasy. pozdrawiam
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

dziękuje wszystkim za komentarze
    mało zdjęć zrobiłem co by sie 'prawie' wszystkim podobało

ihmo bardzo fajne - kadr (symetria mi tu bardzo siedzi i fakt, ze skater ja w pewnym sensie przelamuje), eleganckie proste (ale schludne) swiatelko, klimat fotki jako taki tez na plus

natomiast jak juz bylo wspomniane - szkoda ze nie dalo sie mniejszej GO wyciagnac i nie do konca jestem przekonany (zeby nie powiedziec - wcale prawie) do konwersji do B&W - widzialbym to troche bardziej agresywnie, moze daloby sie wlasnie w trakcie konwersji wyciagnac ridera troche bardziej na pierwszy plan ?

aa no i trick - kurcze no nie powala (w sensie bardzo taki "lajtowy" - hehe, zboczenie zawodowe troche mi sie robi )

ale ogolnie - fajna foteczka, jedna z Twoich lepszych

Zajefajna fota. Ma klimat i to się liczy. Zawsze można lepiej, takie nasze polskie myślenie, ale trzeba się cieszyć z tego co się ma

Do tych co narzekają na dużą GO:
    Niestety deskorolkę trzeba fotografować robiąc szerokie kadry, aby zrobić szeroki kadr obiektywem tele trzeba odejść sporo do tyłu, wtedy głębia ostrości się powiększa... Kaliemu i tak się udało całkiem niezły bokeh uzyskać, a nawet jeżeli zrobił to PSowo, to naturalnie. Niestety bez drogich zabawek/lub ciaśniejszego kadrowania/PSa NIE DA SIĘ ozyskać mniejszej GO.

Co do zdjęcia: Podoba mi się bardzo, jednak mam takie wrażenie, że skater mógł tego nie ustać. Może po prostu taki moment zdjęcia...

Cytat Zamieszczone przez Yelen Zobacz posta
    Do tych co narzekają na dużą GO:
    Niestety deskorolkę trzeba fotografować robiąc szerokie kadry, aby zrobić szeroki kadr obiektywem tele trzeba odejść sporo do tyłu, wtedy głębia ostrości się powiększa... Kaliemu i tak się udało całkiem niezły bokeh uzyskać, a nawet jeżeli zrobił to PSowo, to naturalnie. Niestety bez drogich zabawek/lub ciaśniejszego kadrowania/PSa NIE DA SIĘ ozyskać mniejszej GO.
    wyręczyłeś mnie chciałem właśnie to napisać, a rybim okiem też ciężko uzyskać GO

wrzucę jeszcze jedno, tylko rybim. robione C 20D + sigma 10mm (prosto ze stanów). Takowo że ja nie posiadam rybiego, a Błażej chciał mieć zdjecie rybim, to mi użyczył sprzętu. Oceńcie sami

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów