Dla odmiany obca mi osoba. Mam nadzieję, że dobrze oceniłam swoją fotkę i że wam się spodoba.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Szukaj
Dla odmiany obca mi osoba. Mam nadzieję, że dobrze oceniłam swoją fotkę i że wam się spodoba.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 13-03-2025 o 21:36 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
Scarlet
Nie chciałbym Cię urazić... nie odbierz mnie źle, ale wygląda jak nie TwojaMam nadzieję, że się mylę.
Technicznie w porównaniu np z "wróżką" to niebo a ziemia.
Świetny kadr, ładna modelka.
No dokladnie... patrze tu i na inne zdjęcia autorki na forum ... http://www.soniasanier.pl/gallery/
Prowokacja ?
Ja nie widzę jakiejś przewagi tego zdjęcia nad zdjęciem "On", prawdopodobnie zdjęcie zrobione przy naturalnym oświetleniu i wycięte tło, tak wygląda wg mnie, jednak poziom fotograficzny podobny.
Trzeba przyznać, że na stronie znalazłem kilka lepszych zdjęć dziewczynki, niż zamieszczone tutaj.
Tak? Ale to znaczy są ok czy nie? Tło nie jest wycięte.
A czy możesz powiedzieć, które fotki na stronie są lepsze, bo ja chyba nie jestem w stanie.
Podobna fotka z serii:
Scarlet
Być może taki efekt pomniejszania jeśli chodzi o to tło...
Czarno-białe znacznie lepsze kompozycyjnie, a i mina modelki atrakcyjniejsza... mamy tu jakiś skos, który wystarczająco dynamizuje zdjęcie, dodatkowo te dwa skosy (dłoń przechodząca w krawędź kaptura i lewy cień kaptura wraz z włosami) dają juz konkretną kompozycję.
Nie chce mi się wracać na stronę, ale pamiętam jedno zdjątko: dziewczynka na łące, łagodne światło, naturalna kolosystyka, zwyczajny i przyjemny (w dobrym znaczeniu) kadr przedstawiający całą sylwetkę.
o to chodzi?
//EDIT
lubie tą fotke
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 13-03-2025 o 21:36 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
Scarlet
Bylaby fajna. Ale nie moge zdzierżyc obrobki. No nie moge
Skontaktuj się z nami