Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie To teraz portret modelki

Dla odmiany obca mi osoba. Mam nadzieję, że dobrze oceniłam swoją fotkę i że wam się spodoba.

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 13-03-2025 o 21:36 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
    Scarlet

Domyślnie

Nie chciałbym Cię urazić... nie odbierz mnie źle, ale wygląda jak nie Twoja Mam nadzieję, że się mylę.

Technicznie w porównaniu np z "wróżką" to niebo a ziemia.
    Świetny kadr, ładna modelka.
    www.bwitek.com

Nikon F100 + 50mm f1.2, Nikon F100 + MB15 + 105mm f2.8
    Canon's, Mamiya's, Polaroid's

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Burner Zobacz posta
    Nie chciałbym Cię urazić... nie odbierz mnie źle, ale wygląda jak nie Twoja Mam nadzieję, że się mylę.

Technicznie w porównaniu np z "wróżką" to niebo a ziemia.
    Świetny kadr, ładna modelka.
    No dokladnie... patrze tu i na inne zdjęcia autorki na forum ... http://www.soniasanier.pl/gallery/
    Prowokacja ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    No dokladnie... patrze tu i na inne zdjęcia autorki na forum ... http://www.soniasanier.pl/gallery/
    Prowokacja ?
    Czyli ok? Ciesze się bardzo
    Nie, to nie prowokaja, tylko moje starsze zdjęcia. Teraz naprawdę nie umiem ocenić swoich fotek z dzieciakami?
    Muszę się lepiej postarać.
    Scarlet

Domyślnie

Ja nie widzę jakiejś przewagi tego zdjęcia nad zdjęciem "On", prawdopodobnie zdjęcie zrobione przy naturalnym oświetleniu i wycięte tło, tak wygląda wg mnie, jednak poziom fotograficzny podobny.

Trzeba przyznać, że na stronie znalazłem kilka lepszych zdjęć dziewczynki, niż zamieszczone tutaj .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jakubs Zobacz posta
    Ja nie widzę jakiejś przewagi tego zdjęcia nad zdjęciem "On", prawdopodobnie zdjęcie zrobione przy naturalnym oświetleniu i wycięte tło, tak wygląda wg mnie, jednak poziom fotograficzny podobny.

Trzeba przyznać, że na stronie znalazłem kilka lepszych zdjęć dziewczynki, niż zamieszczone tutaj .
    Tak? Ale to znaczy są ok czy nie? Tło nie jest wycięte.
    A czy możesz powiedzieć, które fotki na stronie są lepsze, bo ja chyba nie jestem w stanie.

Podobna fotka z serii:

Scarlet

Domyślnie

Być może taki efekt pomniejszania jeśli chodzi o to tło...

Czarno-białe znacznie lepsze kompozycyjnie, a i mina modelki atrakcyjniejsza... mamy tu jakiś skos, który wystarczająco dynamizuje zdjęcie, dodatkowo te dwa skosy (dłoń przechodząca w krawędź kaptura i lewy cień kaptura wraz z włosami) dają juz konkretną kompozycję.

Nie chce mi się wracać na stronę, ale pamiętam jedno zdjątko: dziewczynka na łące, łagodne światło, naturalna kolosystyka, zwyczajny i przyjemny (w dobrym znaczeniu) kadr przedstawiający całą sylwetkę .

Domyślnie

o to chodzi?

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

lubie tą fotke
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 13-03-2025 o 21:36 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
    Scarlet

Domyślnie

Bylaby fajna. Ale nie moge zdzierżyc obrobki. No nie moge

Uprawnienia umieszczania postów