Po tym, ze jest krzywo !
Szukaj
To są pierwsze od dawna zdjęcia lasu, które naprawdę mi się podobają. Mają w sobie akurat tyle spokoju ile potrzeba i tyle mocy, ile ma być - w sam raz.
Daję WIELKIEGO PLUSA. Jestem pod wrażeniem. Świetne, bez dwóch zdań, świetne!
3 i 2 genialne. swietna GO. kawal dobrej roboty. pozdrawiam![]()
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
dobre ,dla mnie jedyneczka (za kronosem28-leciutko za jasno )
co do krzywizn nie widzę ,zwróccie uwagę pod jakim kątem pnie drzew wychodzą z wody ,trzymają poziom !!!
a woda jest najlepszą poziomnicą
pozdrawiam![]()
"A 1 prosto?
Wszystkie są proste. A że wzrok mamią skróty perspektywy to już nie poradzę..."
Dokładnie popatrz na 2-kę i 3-kę. Wszystkie drzewa w głębi są pochylone trochę w lewo. Na 2-ce mniej na 3-ce więcej. Nie ma takiego lasu gdzie z tak rosnącymi drzewami. Owszem nie rosną idealnie pionowo, ale pochylają sie w różnych kierunkach. Mimo że fotki w pozostałych aspektach udane to posiadają ten may felerek. Nie wiem czy to zniekształcenia małej ogniskowej czy inna przyczyna, ale nie są to skróty perspektywy. No chyba że z okazji 1-ego kwietnia zrobiłeś nam psikusa i robisz test czy ktoś ośmieli się przyczepić.
Pozdrawiam
Ps Zapomniałbym pierwsze wygląda na proste.
Nikon i parę szkiełek
No i pozamiatane
To był jedyny punkt odniesienia. Cała reszta nie trzymała pionu. Jakbym sugerował sie drzewami w tle to by było dopiero krzywo
Harb i kronos - co do 1 faktycznie. Góra dostała za dużo światła.
Pozdrawiam i dziękuję za opinie. No, na niektóre patrzę nieco krzywym okiem ale też dziękuję![]()
Skontaktuj się z nami