Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Body z USA

Domyślnie Body z USA

Witam
    Czytałem wcześniejsze posty o sprowadzanym z USA sprzęcie. Mam okazję ściągnąć body zza oceanu (znajoma przyjeżdża). Zadałem jej temat i wynalazła takie coś:
    http://www.1wayphoto.com/products.as...oduct_id=12051
    Spytałem googla i nie znalazłem negatywnych opinii. Korzystaliście z tego portalu? Macie jakieś doświadczenia?
    Na amazon.com body D80 stoi ~730 $ tutaj jest 450$ - nie ukrywam - atrakcyjna cena.
    Proszę o poradę - brać czy szukać dalej?
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Albo te ceny faktycznie lecą na łeb, na szyję albo te amerykańskie ceny cuchną jakąś lipą..... sam nie wiem

Domyślnie

Dlatego pytam o opinie

Domyślnie

D3 za $3099 - wałek i to niezły

Edit: 1 pozycja na googlach po podaniu nazwy sklepu: http://www.resellerratings.com/store/1_Way_Photo
    Ostatnio edytowane przez fIlek ; 01-04-2008 o 18:30

Domyślnie

no moim zdaniem 1000$$$$ za d300 to lekka przesada , tak wiec albo odbiór osobisty w siedzibie "firmy" albo trzeba szukać gdzie indziej

Domyślnie

sklepu nie znam, więc Ci nie odradzę, choć dziwnie wygląda ta cena. wierzę w wyrocznię cen z Hong Kongu: na ebayu sprowadzane z HK D80 na dzisiaj kształtują się w granicach £385.99, czyli ok 730$. moim zdaniem to minimalna cena, którą należy zapłacić, więc tu zgadzam się z Amazonem..
    PS. a może to dzisiejszy Prima Aprilis?? ;>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bil78 Zobacz posta
    no moim zdaniem 1000$$$$ za d300 to lekka przesada , tak wiec albo odbiór osobisty w siedzibie "firmy" albo trzeba szukać gdzie indziej
    Nie wiem do końca o co chodzi, ale jedna z opinii mówi żeby spojrzeć gdzie jest siedziba sklepu - sądząc po charakterze wypowiedzi odbiór osobisty tylko w towarzystwie konwojentów

Domyślnie Usa

Hej
    na ogol kupuje w USA ale z puszki za taka cene bym zrezygnowal.Fora amerykanskie ostrzegaja
    przed takim "scamem" Uwazaj,w Polsce nie repektuja gwarancji na sprzet z USA.Look at the othe prices in the ad in the post. The Abes or Beach Camera price is the true price. The $419 price is a scam. You will never buy the camera for that price without buying $200 in accessories for only an additional $2500. to byl pierwszy z brzegu cytat z www.dpreview.com
    Nie ryzykowal bym w zadnym wypadku.
    pozdrawiam
    camera obscura i ta i ta...
    parę fotek

Domyślnie

Brooklyn, NY 11204 chyba szukam dalej

Gaduła Awatar cypherdid
    Miasto
    bydgoszcz/gdańsk/warszawa

Domyślnie

ściema...pewnie refurbished albo inne składaki...widziałem za niecełe 300 EURO nówki D200..wynoszone z fabryki
    więc już nic mnie nie zdziwi..ceny w Polsce nie są złe..więc mi się tam nie chce szukać hiper ofert
    instagram.com/darkroomnightlife

Uprawnienia umieszczania postów