Jak dobrze naświetlisz to nie ma problemu. W sytuacji odmiennej też nie stoisz na straconej pozycji, bo masz dostepne podstawowe funkcje. Pozostałe wykonasz już po "wywołaniu" w elements, jeśli będzie to konieczneZamieszczone przez alexkoz
Szukaj
Jak dobrze naświetlisz to nie ma problemu. W sytuacji odmiennej też nie stoisz na straconej pozycji, bo masz dostepne podstawowe funkcje. Pozostałe wykonasz już po "wywołaniu" w elements, jeśli będzie to konieczneZamieszczone przez alexkoz
Jacek
Podstawową funkcja przy focenu 12-24/4 jest korekcja CA. A tam tego nie ma.Zamieszczone przez chalzen
Znasz jakiś prosty sposób na usówanie CA piechotą, w 8bitach ?
pozdrawiam Krzysiaczek
mam tylko jedno pytanie. Jakie sa wymagania sprzetowe aby moc pobawic sie 16 bitowymi zdjeciami w photoshopie 7? Mam celeron 2,66 , 1 gb ramu, karte graficzną ge force 32 mb.
Nikon D70 / D200 / Nikkor 50mm / Peleng 8mm / Sb600 / MF /
Da radęZamieszczone przez patrycjusz
![]()
pozdrawiam Krzysiaczek
Nastepnie poprzez polecenie Open with Photoshop (16bit) przechodze do photoshopa.
W trybie 16 bitowym mam duzo opcji zablokowanych, miedzy innymi polecenia EDYCJA, WARSTWA i wiele innych bardzo potrzebnych do normalnego uzytkowania programu w 16 bitowym trybie.
A moze to normalne?Uzywam PS 7
Pozdrawiam
Patrycjusz
Nikon D70 / D200 / Nikkor 50mm / Peleng 8mm / Sb600 / MF /
Sam sobie odpowiedziałeś. To są oraniczenia v7. Znaczącą poprawę daje dopiero PS CS 2.Zamieszczone przez patrycjusz
pozdrawiam Krzysiaczek
Skontaktuj się z nami