Szukaj
Nic bardziej błędnego...Spróbuj zrobić owocówkę,wesz,pchłę,mszycę tak by była widoczna,szczegółowa,dobrej jakości.Nawet najlepszymi obiektywami,przy skali odwzorowania 1:1 niewiele będzie widać,a przy powiększeniach jakość będzie "powalająca".....ale do macro trzeba mieć szkło macro i kropka.
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Przeczytaj co napisałeś....Oczywiście,że szkło do macro to podstawa,ale nie szkło do macro i kropka...
Nie to ,że się czepiam,ale jesli ktokolwiek zada podstawowe pytanie,to odpowież powinna być wyczerpująca.Tym bardziej od osoby bardziej zawansowanej w danej dziedzinie.
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Andrzeju ... zupełnie nie wiem o co Ci chodzi ... Jak sie chce robić macro to można i lupe przystawiać do kita 18-55 - wiem bo probowalemAle szkło macro to podstawa i KROPKA ! I zdania nie zmienie
![]()
W tym brzmieniu jak najbardziej .....i jeszcze wiele kropek......Ale szkło macro to podstawa i KROPKA ! I zdania nie zmienie![]()
OK.
Bo faktycznie będzie wyglądało,że się czepiam,a wcale nie chciałem i nie chcę...
.....a wiesz,że....tak...zastanawiające
Pzdr serdecznie
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Zdjęcie super!
Fio też tak mówiłam, ale od kiedy polubiłam makro zaczęłam do pająków życzliwiej podchodzić, a od kiedy Nemeth zrobił to zdjęcie to wręcz polubiłam skakuny. Co więcej, jednego miałam nawet na ręku![]()
Skontaktuj się z nami