Szukaj
Czy ktoś może polecić serwis w Krakowie, który zabrałby się za lekką naprawę (bodajże uszczelnienia w tylnej ściance) i 'odświeżenie' (podmalować, etc.) mechanicznej Leici nie dewastując przy tym aparatu i nie kasując jego podwójnej wartości w ramach zapłaty?
Znacie jakiś sprawdzony serwis o okolicach Zielonej Góry??
Polecam serwis na Czapskich w Krakowie. Zawiozłem tam "poważny sprzęt", zrobione szybko , nie drogo. W porównaniu z koszmarem serwisu NP czysta przyjemność.
Polecam sklep w Sosnowcu przy ul. Będzińskiej 12 asortyment dostępny na fotookazja.pl. Kupując na miejscu i powołując się na cennik z internetu dostajemy po cenach z internetu (kupiłem Nissina 50 zl taniej od ceny w gablocie 550 - 500). Miła obsługa sporo sprzętu
FX MIKKA GOTUJE ZDJECIA !
skinny nigga pretty flacko, niggas rippin that choppers
Chciałbym sie dowiedzieć czy ktoś zna jakis serwis w okolicach Wałbrzycha lub Jeleniej Góry.
Obiektyw upadł na podłoge i pierścien ostrości pękł a kiedy podłączam do aparatu to obiektyw wogóle nie reaguje.
Jest szansa żeby to naprawić? obiektyw 18-135mm AF-S
Dzieki
znacie jakiś serwis w Toruniu, ostatecznie w Poznaniu?
prosiłbym o konkretne adresy.. chodzi o wyczyszczenie matrycy i pozbycie się FF w szkiełku;]
z góry dzięki za pomoc
d80, nikkor 18-105, nikkor 50mm f 1.8
Znacie może jakiś serwis ewentualnie jakąś "złotą rączkę" w okolicach Piotrkowa Tryb. ewentualnie Łodzi czy Bełchatowa. Chodzi o podklejenie gum w D200 no i może jeszcze guma na obiektywie.
Polecam fotoserwis z poznania. Do mojego 300/4 Af dostał się piasek który podczas ostrzenia piszczał.Wycenili usługę na ok 160 zł. Paczkę odebrali 1 czerwca i podali termin dopiero na 1-5 lipca (zbliżające się wakacje i pełno roboty) i tu miła niespodzianka wczoraj zadzwonili (tj. 28 czerwca) że obiektyw jest do odbioru czyli tydzień wcześniej. Zapłaciłem 150zł a słynny pan Szczepan chciał za to ok 300 zł .
FOTOSERWIS
ul. Galileusza 8
60-159 Poznań
tel. 61-862-51-21
Jaki serwis polecacie w Rzeszowie - chodzi głównie o czyszczenie sprzętu
D60 - N18 - 105 VR, N18-55 VR , N35 f/1,8 G, Hoya, Marumi...+ wiele chęci a mało czasu
Skontaktuj się z nami